Mutfağın gizli kahramanı

Silverline, mutfakta geçen zamanı keyfe dönüştüren, ihtiyaca yönelik kullanıcı duyarlılığı yüksek ürünleri geliştiriyor. İstendiği takdirde gizlenebilen, güçlü performansıyla ferah mutfaklar yaratan Inside davlumbaz tasarım ve işlevselliğiyle öne çıkıyor.

Tamamen kullanıcı odaklı bir tasarım olan Inside davlumbaz özellikle son dönemlerde trend olan kulpsuz mutfak dolapların içine gizlenebilmesiyle trendi tamamlayarak fonksiyonel bir çözüm sunuyor. Geniş ya da dar tüm mutfak tiplerine uyarlanabilen Inside davlumbazın üst gövdesi mutfak dolabının içine gizlenebiliyor. Bu sayede tasarımda bütünlük sağlanırken şık bir görüntü de elde ediliyor. 

Silverline Inside Davlumbaz

A sınıfı enerji seviyesi sayesinde yüksek enerji tasarrufu sağlayan davlumbaz güçlü çekiş performansıyla yemek kokusunu hızla yok ediyor. Otomatik nem sensörüne sahip Inside, ocak yüzeyinden gelen nem ve buharı algılayarak otomatik olarak çalışıyor.  Dokunmatik kontrol paneli karmaşadan uzak, oldukça pratik. Aynı zamanda uzaktan kumanda seçeneği de mevcut. Şık tasarımıyla yeni nesil mutfaklara uyum sağlayan Inside davlumbaz ihtiyaca göre bacalı veya karbon filtreli olarak kullanılabiliyor. Şerit led aydınlatmasıyla güçlü bir ışık kaynağı da olabilen Inside lezzet arayışında olanların her anını keyfe dönüştürüyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*