Bosch, evde ekstra hijyen ve tasarruf için teknolojiyi sunuyor

Bosch Ev Aletleri ekstra durulama, ekstra hijyen ve makine bakım opsiyonlarından oluşan 3’lü hijyen teknolojisine sahip bulaşık makineleri ve düşük sıcaklıkta bile çamaşırlarda maksimum hijyen sağlayan ActiveOxygen teknolojili çamaşır makineleri ile tasarrufun dostu i-Dos özellikli çamaşır makinelerini tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Bosch Ev Aletleri, şimdi de çamaşır makineleri ve bulaşık makinelerinde ekstra hijyen ve tasarruf sağlayacak yeni teknolojiler sunuyor.

3’lü hijyen teknolojisi ile bulaşıklarda ultra hijyen

Bosch’un 3’lü hijyen teknolojisi SMS67NW01T, SMS46JI01T, SMS45JW00T, SMI46MS00T, SMS68JI06T, SMS46JI02T, SMI68IS02T model solo ve ankastre bulaşık makinelerinde bulunuyor. 3’lü hijyen teknolojisinin ilk ayağı olan ekstra durulama fonksiyonu ile bulaşıklar, son durulama aşamasında daha fazla su ile durulanıyor. Böylece deterjan ve kimyasallardan daha iyi arındırılıyor ve kullanıcıların “bulaşıklar yeterince durulandı mı?” endişesini de sona erdiriyor. 3’lü hijyen teknolojisinin bir diğer unsuru olan ve hijyen konusunda hassas kişiler ve çocuklu aileler için ideal olan ekstra hijyen fonksiyonunda yıkama süresince bulaşıklar, daha uzun süre yüksek sıcaklığa tabi tutuluyor ve böylece bulaşıklarda üst düzey temizlik sağlanmış oluyor. Makine bakım programı ise bulaşık makinesinin iç aksamında biriken yağ ve kireç kalıntılarını temizliyor ve böylece hem bulaşık makinesi hem de bulaşıklar için maksimum hijyen sağlanıyor. Bu program ayrıca cihazın performansını artırarak ömrünü de uzatıyor.

Bosch hijyen ve temizlik teknolojisi

Çamaşırlarda maksimum hijyen için ActiveOxygen

Bosch Ev Aletleri’nin geliştirdiği WAT24780TR ve WAX28FH0TR çamaşır makinesi modellerinde bulunan ActiveOxygen teknolojisi, sağladığı aktif oksijen (ozon) ile düşük sıcaklıkta bile çamaşırlarda maksimum hijyen sağlıyor. Aynı zamanda çamaşırları tertemiz ve mis gibi yapan ActiveOxygen, oksijen moleküllerinin doğal içeriğinde bulunuyor ve çamaşır makinesinde üretiliyor. Toplamda 30 dakika süren bu işlem sonucunda çamaşırlarda güvenilir bir şekilde hijyen sağlanıyor. Düşük sıcaklık ile yıkama yapan programların tümünde ActiveOxygen® teknolojisini sadece tek bir tuşa basarak devreye almak mümkün. Böylece seçilen yıkama programına 30 dakikalık ActiveOxygen® özellikli hassas bir yıkama döngüsü eklenmiş oluyor. Bu döngü sayesinde çamaşırlarınızı yıpratmadan 20 derece gibi düşük sıcaklıklarda bile kaynama etkisi yaratarak hijyen sağlar. Bazı çamaşırlar daha az kullanılır, kirli değildir ama temizlenmesine ihtiyaç vardır. ActiveOxygen Refresh programı az kullanılmış giysiler ve üzerine koku sinmiş ceket, gömlek, bluz gibi hassas kıyafetlerin yıkamaya gerek kalmadan 45 dakikada yeniden tertemiz olup ve mis gibi kokması sağlıyor.

i-DOS ile %30 deterjan ve 7 bin litre su tasarrufuNe kadar deterjan kullanılacağını otomatik olarak belirleyen ve Bosch’un 5 çamaşır makinesi modelinde yer alan i-DOS akıllı dozajlama sistemi, her yıkama öncesi makineye deterjan ekleme alışkanlığını değiştiriyor. Bu teknolojiyle donatılan Bosch çamaşır makineleri 1 litreye kadar sıvı deterjan alıyor ve sonraki 20 yıkamaya kadar deterjana ihtiyaç duymuyor. i-DOS sensörleri ile tam gerektiği kadar deterjan kullanarak hem deterjan tasarrufu sağlıyor, hem de su ve enerji kullanımını azaltıyor. Makineye koyulan çamaşırın ağırlığını ölçerek, ne kadar deterjan ve yumuşatıcı kullanılması gerektiğini hesaplayan i-Dos, aynı zamanda otomatik program seçildiğinde çamaşırların kumaş türünü sensörleri ile algılayarak en doğru sıcaklık, devir ve deterjan miktarını da ayarlayabiliyor. Çamaşırlarda mükemmel sonuçlar yaratan i-Dos, yılda 7 bin litre su tasarrufunun yanı sıra %30 deterjan tasarrufu sağlıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*