Arzum Operasyonlar Direktörü Arif Emre Ünal, The Stevie Awards 2020’de Jüri Başkanı oldu

Arzum İcra Kurulu Üyesi ve Operasyonlar Direktörü Arif Emre Ünal, 28 Şubat Cuma günü Las Vegas'ta düzenlenen The Stevie Awards for Sales & Customer Service 2020’de jüri başkanı oldu.

Caesars Palace’da gerçekleşen galada tüm kategorideki finalistler 150’den fazla profesyonel tarafından puanlandı ve ödüllerine kavuştu.

Jüri başkanı olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Arzum İcra Kurulu Üyesi ve Operasyonlar Direktörü Arif Emre Ünal şu sözleri ekledi; “Dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında yer alan The Stevie Awards’da geçtiğimiz yıl Satış Sonrası Hizmetler yapımız ile ‘Müşteri Hizmetleri Başarısı’ kategorisinde Altın ödülün sahibi olmuştuk. Bu yıl ise jüri başkanlığını üstlendik. Böylesi prestijli bir yarışmada dünyanın bir çok farklı ülkesinde yapılan projeleri değerlendirmek ve en iyi örnekleri seçerek ödüllendirmek bizler için gurur verici. Şirket stratejimizin önemli hedeflerinden birisi olan müşteri memnuniyetini ve hizmet seviyemizi en üst seviyeye çekmek için dünyayı yakından takip ederek daha fazla çalışmaya devam ediyoruz.”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*