Forum Coffee Weeks, Göksel konseri ile kapandı

Marmara Forum’un ev sahipliği yaptığı Forum Coffee Weeks etkinliği, son derece renkli görüntülere sahne oldu. Büyük ilgi çeken etkinliğin kapanışını ise sevilen sanatçı Göksel yaptı. Sanatçı hayranlarına çok özel bir akşam yaşattı.

İstanbulBakırköy’de yer alan Marmara Forum Alışveriş Merkezi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ziyaretçilerini, kahvenin sihirli dünyasında bir yolculuğa çıkardı. 4-15 Aralık arasında gerçekleşen Forum Coffee Weeks etkinliğinde ziyaretçiler, hem dünyanın dört bir yanından farklı tatları deneyimleme hem de renkli etkinlikler ve konserlerle hoşça zaman geçirme imkânı buldu.

Etkinliğin coşkusu sahneye taşındı

Yoğun ilgi gören etkinliğin coşkusu sahneye de taşındı. Ceza ve Gripin gibi sevilen sesler farklı günlerde hayranlarına müzik ziyafeti yaşattı. Bu konserlerin sonuncusu ise etkinliğin kapanış günü olan 15 Aralık Pazar akşamı gerçekleşti. Pop müziğin en başarılı temsilcilerinden Göksel şarkılarıyla sevenlerine özel bir akşam yaşattı. Müzikseverler şarkılara eşlik ederken sanatçı da hayranlarına şimdiden mutlu bir yıl diledi.

Göksel konseriyle, 11 gün süren ve büyük ilgi gören Forum Coffee Weeks etkinliği de son bulmuş oldu.

Forum Coffee Weeks

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*