Kişisel tercihlerin yansıdığı davlumbaz

Geçmişin tasarım stilini günümüz modern tasarım anlayışı ile birleştiren Bold açılı duvar tipi davlumbaz, mutfağınıza klasik bir tarz katıyor. Bold, günümüzde her alanda rastlanan özgünlük ve kişisellik arayışına, değiştirilebilir desenli kozmetik şeritler ve renklerle cevap veriyor, özgün bir mutfak atmosferi yaratıyor.

Tüm havalandırma ve aydınlatma bileşenlerinin açılı ön panelin arkasında konumlandırılması, pişirme alanı için net bir görüş sağlıyor. Silverline tasarım ekibinin insan merkezli tasarım anlayışının etkileri, pişirme alanındaki aydınlatma şiddetinden, kontrol paneli yüksekliğine ve düşük enerji tüketimi sağlayan Led şerit aydınlatmaya kadar gözlenebiliyor.

Silverline tasarımlarında teknoloji, sadelik, fonksiyonellik, keyif unsurlarının yansımaları hep var. Dekoratif davlumbaz grubunda yer alan duvar tipi davlumbaz Bold, estetik duruşu ve güçlü performansı ile tüm bu özellikleri bir araya topluyor. Uluslararası tasarım yarışması A’Design Award’ın ödüllendirdiği Bold, farklı renk alternatifleri ile değiştirilebilir ön paneller sayesinde kişisel tercihleri yansıtabilen bir davlumbaz. Gövde renkleri siyah, beyaz, vizon ve gri arasından seçilebilirken, panel renkleri doğal alüminyum, parlak altın, karbon gri ve gül kurusu alternatiflerini bulunduruyor.

Dokunmatik kontrol paneline sahip Bold gün ışığı efekti veren led aydınlatmasıyla pişirme alanında gerekli olan naturel aydınlatmayı da sağlıyor. Baca çıkışlı veya karbon filtreli kullanılan davlumbaz A enerji sınıfında…  Enerji verimliliğiyle kullanıcısına ve çevreye duyarlı olan Bold, 60 ve 80 cm ölçüleriyle farklı ebatlardaki mekanlara alternatif oluşturuyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*