Devir Butik Fuar Devri

Sektörün küçülmeye gittiği 2019 yılında firmalar, butik fuar ve organizasyonlar da bir araya gelerek daralan pazarda birbirlerine can suyu oluyorlar. İzmir’in tanınmış Toptancılarından biri olan Balcıoğlu Kardeşler Firması da böyle bir organizasyonda müşterileri ile tedarikçilerini buluşturarak sektöre canlılık getirdi.

24-27 Ekim tarihleri arasında Antalya Kemer’de bulunan Avantgarde Luxury Resort Otelde  bir satış aktivitesi düzenleyen Balcıoğlu Kardeşler firması  Uşak-Afyon-Kütahya-Balıkesir-Çanakkale- Burdur-Isparta-Antalya- Muğla-Manisa ve İzmir bölgesinden 130 bayisini eşleri ile birlikte konuk etti. Havalarında güzel geçmesi ile yazdan kalan bir tatil modunda gerçekleşen mini fuarda sektörün tanınmış birçok firması stand kurarak katıldı. Ürün tanıtımı ve satış aktivitesine katılan tedarikçi  firmalar şunlar oldu;  Arzum, Arnica,  GoldMaster-Evia, Fantom,  Aksu,  İtimat, Evimsaray,  Papila, Stilevs, Falez, Çıngıllıoğlu Madeni,  Electrolux , Penguen, CVS,  Arrow, Korkmaz, Nehir, Bonera, Hira

Balcıoğu Kardeşler Firmasının Genel Müdürü Fatih Bingöl fuar hakkında kısaca dergimize şunları söyledi. İlkini 2015 yılında düzenlediğimiz bu satış aktivitesini bu yıl ikinci defa düzenledik bundan sonraki yıllarda da düzenlemeye devam ederek geleneksel hale getirmek istiyoruz, müşterilerimiz ve tedarikçilerimizi bir arada buluşturmaktan çok memnunuz, bir distribütör olarak çalıştığımız firmaların bütün  ürünlerini bir araya da göstermemiz her zaman mümkün olmuyor bu tür organizasyonlarda hem bunu sağlıyoruz hem de bayilerimizin kendi mağazalarında sattıkları ürünleri  yakından görmelerini sağlayarak ürünleri tanıma fırsatı yakalamış oluyorlar birde bunu tatil modunda gerçekleştirdiklerinde çok etkili bir ürün tanıtım ve satış aktivitesi oluyor .

Ben patronumuz Ali Balcıoğlu ve Oğulları Burak, Hüseyin ve Suat Balcıoğlu adına katılım sağlayan müşterilerimize ve tedarikçilerimize teşekkürlerimi sunarım dedi

Talat Yeşilyurt ,  Yeşilyurt Çeyiz / İzmir, Gültepe

Geldiğimizden beri her şeyden çok memnunum, güler yüzle ve ilgi ile karşılandık. Çok güzel hazırlanmışlar, bütün ürünleri bir arada görebiliyoruz, inceleyebiliyoruz. Stantlar çok iyi olmuş ürünleri tek tek inceleyip hangisini beğeniyorsak onun siparişini verip ayırttırabiliyoruz. Her şey mükemmel, emeği geçenlere teşekkür ederim.

Niyazi Şirin, Evimsaray Saray Madeni Eşya / Satış Temsilcisi

Güzel bir organizasyon, Balcıoğlu kardeşler bizim Ege Bölgesi Distribütörlerimizden onlara böyle bir organizasyon gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyoruz. Misafirlerimiz geliyor, onlara ürün tanıtımı yapıyoruz, pazarlama ve satış hakkında bilgiler veriyoruz, yeni ürünlerimiz var onları tanıtıyoruz, otel çok güzel, fuar keyifli geçiyor.

Hasan Öznalbant , Goldmaster / Antalya ve İzmir Bölge Müdürü

Toptancı Bayimiz Balcıoğlu böyle bir organizasyon yapıyor, bizde katılımcı firma olarak iştirak ettik. Toplantı çok güzel geçiyor her sene bu mevsimde bu tür toplantılar yapılıyor biz çok memnunuz, çok verimli geçiyor. Müşterilere özel kampanyalar yapıyoruz, müşterinin yanına gittiğimiz zaman bütün ürünleri gösterme şansımız olmuyor böyle bir toplantıda bir çok ürünü bir arada gösterebiliyoruz, ürünleri anlatıyoruz bu tür organizasyonların çok büyük faydasını görüyoruz.

Ömer Tezgel , Penguen Mutfak / Satış Pazarlama Müdürü

Bu fuarımızda müşterilerimize kaliteli ürünlerimizi sunuyoruz, piyasada belli bir konumdayız. Her şeyin kalitelisini ve iyisini ucuza satmaya çalışıyoruz, fuar çok güzel geçiyor, bu organizasyona elit müşteriler katıldı.  Balcıoğlu da iyi bir organizasyon yapmış sağ olsunlar, bereketli satışlar diliyoruz.

Mustafa Öz, Özler Ltd. Şti./ Bodrum 

Ali Balcıoğlu (sol) Murat Öz ( sağ)

Gayet güzel bir organizasyon ürünleri görerek ve beğenerek alıyoruz, pazarlığımızı yapıyoruz, yeni ürünleri tanıyoruz ,yeni arkadaşlıklar kuruyoruz,  yeni satış stratejilerini öğreniyoruz, bir birimize yardımcı oluyoruz.  hem de yeni şeyler öğreniyoruz hem de tatil yapıyoruz, toplantı  gayet güzel geçiyor, Ali beye ve Çocuklarına  teşekkür ederiz  bize her konuda yardımcı oluyorlar, her şey çok güzel.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*