Siemens’ten kendi kendini temizleyen elektrikli süpürge teknolojisi

Siemens Ev Aletleri’nin VSX7XTRM toz torbasız elektrikli süpürgesi, toza temas etmeden filtre temizliği sağlayan SelfClean sistemi ile alanında bir ilki gerçekleştiriyor. En yüksek emiş gücü ayarında bile düşük ses seviyesinde çalışma özelliği sunan SensorBagless™ teknolojisi sayesinde ise tüm zeminlerde minimum bakım ile sessiz ve güçlü temizliğin kahramanı oluyor.

Siemens’in yüksek performanslı VSX7XTRM toz torbasız elektrikli süpürgesi, her zeminde zahmetsiz ve konforlu temizlik sunuyor.

Uzun kullanımlarda dahi değiştirilmesine gerek duyulmayan inovatif HEPA filtreye sahip VSX7XTRM, elektrikli süpürge dünyasında bir ilk olan SelfClean sensor teknolojisine sahip. Bu sayede VSX7XTRM, filtresinin tıkandığını algılayarak kullanıcılarının temizlemesine gerek kalmadan kendi kendine filtre temizliği yapıyor. Halı ve sert zeminde ulaşılabilen en iyi temizleme performansı sunan elektrikli süpürge, SensorBagless™ teknolojisi ve turbo başlığı ile de derinlere işlemiş temizlemesi en zor tozları, evcil hayvan tüylerini ve saçları kolaylıkla ve sessizce temizliyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*