iRobot süpürgeler fark yaratıyor

iRobot, robot süpürgeleri için geliştirilen yasak alan teknolojisini hayata geçirdi. Robot süpürgelerin istenmeyen bölümlere geçmesini sağlayan teknoloji ile fark yaratan iRobot, kendi toz haznesini kendi temizleyen ve akıllı haritalama sistemine sahip son teknoloji ürünlerini Türk tüketicileriyle buluşturuyor.

25 yılı aşkın robotik uzmanlığı ve sürekli yenilenen inovatif teknolojileri ile iRobot, robot süpürgelerinin teknolojilerini geliştirmeye devam ediyor. Yasaklı alan (keep out zone) teknolojisi ile robot süpürgenin, ev haritası üzerinden belirlenen alana girmesi engellenebiliyor. Çocukların oyuncakları, evcil hayvanların mama kapları gibi spesifik alanlar bile işaretlenebiliyor. Roomba® i7+ ve sonrasındaki ürünleri kapsayan teknoloji iRobot’un yeni çıkacak ürünlerinde de kullanılacak.

iRobot Türkiye pazarında genişlemeye devam ediyor

Dünya pazarındaki liderliğini Türkiye’de de hedefleyen iRobot, robot süpürge ve robot paspas modelleriürünlerini, MediaMarkt, Hepsiburada, Teknosa, Amazon Türkiye, Boyner, SüpürgeSepeti ve GelecekEvimde internet siteleri üzerinden Türk tüketicisiyle buluşturuyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*