Kontrolü elinizde tutun

Arzum, temizlikte kontrolü elinde tutmak isteyenlere yepyeni bir ürün sunuyor: Arzum Olimpia Control.

Performansıyla şaşırtacak ve koldan kumandasıyla işinizi kolaylaştıracak Arzum Olimpia Control ile tanışmaya hazır olun! Çıktığı ilk günden itibaren ödülleri toplayan ve tüm dikkatleri üzerine çeken Olimpia Ailesi’nin en yeni üyesi ile derinlemesine temizliğe imza atın.

Dünyanın en saygın ödülleri arasında gösterilen Plus X Award’ta ‘Tasarım ve Kullanım Kolaylığı’ ödülünü alan, ayrıca 2019 IF Tasarım ödülüne ve Türkiye’nin en önemli tasarım ödüllerinden Design Turkey’de ‘İyi Tasarım’ ödülüne layık görülen Olimpia Ailesi, en yeni üyesi Olimpia Control ile sizi muhteşem bir deneyime davet ediyor.

899W motor gücüne sahip olan süpürge, yüksek çekiş gücünü ilk andan itibaren hissettiriyor. Hepa 13 filtresi ile tozların %99,9’unu hapsediyor, Cyclone Extreme teknolojisi ile de toz ve alerjenlerin havaya karışmasını önlüyor.

Koldan kumanda ile kontrol sizde!

Arzum Olimpia Control’ün ergonomik tutma sapındaki kumanda sayesinde tek bir dokunuşla emiş gücü ayarlanabiliyor ve kolaylıkla kapatılabiliyor. Control, tek tuşla çıkarılabilen ve kolay boşaltılabilen 2.2 litrelik toz haznesi ile de kesintisiz temizlik sağlıyor. Dayanıklı, geliştirilmiş hareket kabiliyetine sahip telli hortumu sayesinde de uzun ömürlü kullanımı garantiliyor.

Maksimum performans sunan Olimpia Control minimum ses ile de dikkatleri üzerine çekiyor. 64 DB’lik* düşüş ses düzeyine sahip Arzum Olimpia; gri rengiyle şıklık sunuyor.

*Minimum hız ayarında çalıştırıldığında oluşan ses seviyesi 64dB. Maximum hız ayarında çalıştırıldığında oluşan ses seviyesi 71dB.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*