Arzum Multivit’le kışa hazırlık

Arzum size iyi gelecek Multivit Katı Meyve Sıkacağı ile kış boyunca yanınızda. Mevsim sebzeleri ve meyveleriyle harikalar yaratmaya, kapıdaki kış için direnç kazanmaya, daha dinç ve sağlıklı olmaya hazır mısınız?

Arzum Multivit çok hızlı!

Mutfakta hızlı bir yardımcı arıyorsanız Arzum Multivit katı meyve sıkacağı ile sebze ve meyveler anında bardağınızda! İçerisindeki patentli çift katmanlı, 120 adet keskin bıçaktan oluşan ve ‘Sadece Arzum’da’ yer alan paslanmaz çelik parçalayıcı süzgeç ile meyve ve sebzeleri iki kademeli olarak parçalayan Multivit ile lezzet son süratle damağınızda.

Lezzetin en doğal hali…

Üstün teknolojisi sayesinde geleneksel katı meyve sıkacaklarına oranla yüzde 20 daha yüksek oranda meyve suyu elde edilmesini sağlıyor. 1.6 litre kapasiteli çıkarılabilir posa haznesiyle daha fazla sebze ve meyvenin suyunu sıkıyor.0,5 litre kapasiteli sürahisiyle kolay bir şekilde servis imkanı sunan Arzum Multivit, kış boyunca size unutulmayacak lezzetler sunuyor.

Kış sağlığı Multivit’ten!

Kış aylarında en çok ihtiyacımız olan vitaminleri Arzum Multivit’le sofralara taşımaya hazır mısınız? Arzum Multivit, besin değerlerini ve doğal tatları muhafaza ediyor, sizi sağlığa davet ediyor. Sebzelerin ve meyvelerin dansına hazır olun!

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*