Kahve Dünyası algötür mağazasının Antalya’daki ikinci adresi Mall of Antalya!

Kahve Dünyası, hızlı, dinamik ve sağlıklı şehir hayatını yansıtan Algötür konseptini Konyaaltı’ndan sonra Mall of Antalya’ya da taşıdı. Kepez ilçesinde yer alan ve bölge halkının buluşma noktası olan AVM aynı zamanda Antalya Havalimanı’nın hemen karşısında yer aldığından, lezzet severleri yolculuk öncesi ve sonrasında eşsiz bir deneyim bekliyor.

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası’nın özel konsepti Kahve Dünyası Algötür’ün Antalya’daki ikinci mağazası, Mall of Antalya’da açıldı. Antalya Havalimanı’nın hemen karşısında konumlanan alışveriş merkezinde yer alan mağaza, giriş katında lezzet tutkunlarına birbirinden yenilikçi tatlar sunuyor.

Kahveden çikolataya, dondurma ve fit lezzetlerden tatlı ve tuzlu atıştırmalıklara Kahve Dünyası’nın çok sevilen lezzetlerinden oluşan bir seçkinin yer aldığı mağazada, yalnızca bu konsept için oluşturulan bir menü de bulunuyor. Bu lezzetlerden biri de, tüm dünyada kahve severler arasında yükselen trend olan draft kahve! Nitrojen tüplerle kurulan bir sistemle hazırlanan draft kahve, bu tüpler sayesinde ipeksi bir köpüğe kavuşurken kolay içimi ve zengin aromasıyla her yudumda ayrı bir keyif yaşatıyor.

Dünyanın farklı coğrafyalarından kahve çekirdekleri

Brezilya, Kolombiya, Guatemala, Kosta Rika ve Kenya gibi dünyanın farklı coğrafyalarında yetişen değerli kahve çekirdeklerini ilk günkü tazeliği ve aromasıyla koruyan Kahve Dünyası, farklı öğütme teknikleriyle de kahve tutkunlarını yepyeni lezzetler ile buluşturuyor.

Çikolata tutkunlarına özel seri

Kahve Dünyası, dünyanın farklı coğrafyalarında yetiştirilen ve tadını bölgesinin karakteristik özelliklerinde alan kakaolarla hazırladığı yepyeni tablet çikolata serisini, çikolata tutkunlarının beğenisine sunuyor. Ekvador, Madagaskar, Tanzanya, Venezuela, Gana – Fildişi Sahili ve Kolombiya’nın en kaliteli kakao taneleriyle hazırlanan bitter, sütlü ve beyaz “El Yapımı Orijin Tablet Çikolata”lar, eşsiz bir lezzet deneyimi yaşatıyor. Üstelik orijini Gana ve Fildişi Sahili olan üç tablet çikolata, şeker ilavesi içermediğinden özellikle formuna dikkat edenleri cezbediyor.

Poriç’ten Probadem’e sağlıklı ve enfes lezzetler!

Müsli, Granola, Poriç çeşitleriyle sağlıklı ve leziz bir öğün sunan Fit Lezzetler kategorisi, Kahve Dünyası mağazalarında olduğu gibi Kahve Dünyası Algötür konseptinde de yerini alıyor. Proteinli içecekler (Probadem, Protahin ve Promeyve) ve taze hazırlanan meyve ve sebzeli içeceklerden oluşan No:1-6 Serisi ise yalnızca Kahve Dünyası Algötür mağazalarını ziyaret edenlerin keşfedebileceği lezzetler olarak ön plana çıkıyor.

Kahve Dünyası Algötür’e özel tasarımlar

Tasarımdan iç dekorasyona yepyeni bir konsept ile yaratılan Kahve Dünyası Algötür’lerde, Kahve Dünyası mağazalarından farklı olarak masaya servis yerine self servis hizmet sunuluyor. Mağazadaki şık oturma alanında tüketilebildiği gibi alıp götürülebilen yiyecek ve içecekler, tek kullanımlık kraft bardak ve tabaklarda servis ediliyor. Kahve Dünyası Algötür için özel üretilen paketler ise yenilikçi tasarımlarıyla çok sevilirken lezzetleri kolaylıkla taşımaya da olanak tanıyor.

Mobil uygulama Çekirdek kazandırıyor!

Kahve Dünyası’nın mobil uygulaması, kampanya ve ödülleriyle mağazada yaşanan keyfi katlıyor. Uygulamanın en dikkat çekici fırsatlarının başında, Kahve Dünyası’nın ödül puanı Çekirdek geliyor. Mağazalardan alışveriş yapanlar QR kodunu okutarak yaptıkları tüm alışverişlerde Çekirdek kazanıyor. Mobil uygulamadaki 1 Çekirdek, 1 TL yerine geçiyor. Kazanılan Çekirdek’ler ile kullanıcılar mağazalardan diledikleri ürünleri satın alabiliyor veya bu Çekirdek’leri sevdiklerine hediye edebiliyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*