Pozitera Müşteri İlişkileri Grup Müdürlüğüne Murat Zan atandı

Pazarlama sektöründe perakende geliştirmenin öncü şirketi Pozitera Perakende Geliştirme Hizmetleri A.Ş. dikey ve yatay büyüyor. Pozitera Müşteri İlişkileri Grup Müdürü olarak atanan Murat Zan, lisans eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde yaptı. Lisans eğitimini takiben 2006 yılında hızla gelişmekte olan ilaç sektöründe Biota Laboratuarları’nda profesyonel hayata başladı. Biota Laboratuarları’ nda kişisel yapısına da uygun olan görevini kesintisiz 5 yıl başarıyla sürdüren Murat Zan daha sonra Solgar Vitamin’e Kıdemli Tıbbi Tanıtım Temsilcisi olarak transfer oldu. Solgar’da da 4 yıl süreyle pazarlama alanında özellikle direkt saha organizasyonu gerektiren dinamik projelerde başarılara imza attı.

Murat Zan 2017 yılında perakende sektöründeki ulusal ve uluslararası birçok lider firmaya hizmet veren Pozitera Perakende Geliştirme Hizmetleri A.Ş.’ye  Proje Yöneticisi olarak transfer oldu. Kısa süre önce de Türkiye genelinde 1500’e yakın saha elemanının tüketici odaklı operasyonunu yöneten yaklaşık 100’ün üzerinde supervisor ve 1000 kişiden oluşan eğitimli saha ekibiyle başarılara imza atan Pozitera’da Müşteri İlişkileri Grup Müdürü olarak atandı.

Pozitera’nın portföyünde başta beyaz eşya, elektronik ve gıda sektöründeki firmalar olmak üzere ulusal ve global lider markalar yer alıyor. İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere Anadolu genelinde 81 vilayette faaliyet gösteren Pozitera, firmaların satışlarını doğru yerde, doğru stratejiyle artırarak, ürünlerin tüketiciye daha çabuk ulaşmasını sağlıyor. Pozitera,      özel eğitimli geniş kadrosu, patenti kendine ait özel yazılım ve raporlama sistemiyle çok kısa sürede 15 binden fazla markalı ürünü tüketiciyle buluşturuyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*