FAKİR HAUSGERÄTE İSTANBUL COFFEE FESTİVAL 2019’DA

Fakir Hausgeräte, üstün teknolojili kahve makineleri ile İstanbul Coffee Festival’de 4. kez yerini alıyor…

Titizlikle yürüttüğü Ar-Ge ve inovasyon çalışmaları sonucu tasarladığı ürünlerle fark yaratan Fakir Hausgeräte, bu yıl 6.’sı gerçekleştirilen ve Avrupa’nın en büyük kahve festivali unvanına sahip İstanbul Coffee Festival’de yerini alıyor. 19-22 Eylül 2019 tarihlerinde Küçükçiftlik Park’ta düzenlenecek festivalde kahve dükkanları, çekirdek kahve markaları, kahve makinesi üreticileri, kahve yanı lezzetler ve tasarım ürünleri yer alıyor.

Kaave Türk kahvesi makinesi ile kahve pazarında kendisine kalıcı bir yer edinen Fakir Hausgeräte, bu yıl İstanbul Coffee Festival’de hem evlere hem de HORECA sektörüne hitap eden Türk kahvesi makinesi Kaave Dual Pro ve tekli, su hazneli yeni Türk kahvesi makinesi Kaave Uno Pro ile misafirlerini ağırlayacak.

Stantta ayrıca Aroma Master, Aroma Solo, Coffee Rest, Babila gibi üstün teknolojili kahve makinelerinin yanı sıra Milky Art süt köpürtme makinesi, Aroma Signature ve Kaave Dual Grinda gibi kahve öğütme makineleri de yer alacak.

Baristaların usta ellerinden çıkan mis gibi aromalı kahveler, Fakir standını ziyaret eden misafirlerin damaklarında iz bırakacak. Festivalde ayrıca tadım ve ikramlar, barista show’lar, profesyonel eğitimler, konserler, özel tasarım ürünler, workshop ve seminerler yer alıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*