Bosch’un ActiveOxygen opsiyonu ile çamaşırlarda maksimum hijyen

Bosch Ev Aletleri’nin, düşük sıcaklıkta hijyenik yıkama olanağı sunan ActiveOxygen opsiyonu istenirse yıkama programlarına ilave edilebiliyor.

‘Yaşam için teknoloji’ anlayışıyla, ev konforuna katkı sağlayan Bosch Ev Aletleri, geliştirdiği ActiveOxygen opsiyonu ile düşük sıcaklıkta bile çamaşırlarda maksimum hijyen sağlayıp, çamaşırları yıpratmadan tertemiz ve mis gibi yapıyor.

ActiveOxygen, oksijen moleküllerinin doğal içeriğinde bulunuyor ve çamaşır makinesinde üretiliyor. Çamaşır makinesinin ActiveOxygen özelliği devreye sokulduğunda seçilen yıkama programına 30 dakikalık ActiveOxygen® özellikli hassas yıkama döngüsü ekleniyor. Bu döngüde durulama programına geçmeden önce çamaşırlara, çamaşır makinesinin içinde oluşan ActiveOxygen ile soğuk buhar işlemi uygulanıyor. Toplamda 30 dakika süren bu işlem sonucunda çamaşırlarda güvenilir bir şekilde hijyen sağlanıyor.

ActiveOxygen Refresh programı

Bazı çamaşırlar daha az kullanılır, kirli değildir ama temizlenmesine ihtiyaç vardır. Az kullanılmış ya da üzerine koku sinmiş ceket, gömlek, bluz gibi hassas kıyafetler yıkamaya gerek kalmadan ActiveOxygen Refresh programı sayesinde 45 dakikada yeniden tertemiz olur ve mis gibi kokar.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*