Bosch Ev Aletleri okul döneminde de ailelerin yanında

Okulların açılmasıyla birlikte sabahın erken saatlerindeki koşuşturma da başlıyor. Çocukların uyandırılması, giyinmeleri, kahvaltı hazırlanması, okul servisine yetişmek. Bosch Ev Aletleri, Reddot dizayn ödüllü mutfak makinesi, ekmek kızartma makinesi ve su ısıtıcısı ile evlerdeki sabah hareketliliğini rahatlatıyor.

Okullar açılıyor ve çocukları okula göndermeden önce sabah kahvaltılarını hazırlama telaşı başlıyor. “Yaşam için teknoloji” temasını geliştirdiği tüm ürünlerde tüketicileriyle buluşturan Bosch Ev Aletleri, sabah kahvaltılarında mükemmel lezzetleri yakalamaya yardımcı olan kullanımı kolay ve pratik mint yeşili serisi, CreationLine MUM 58020 Mutfak Makinesi, Styline TAT 8612 Ekmek Kızartma Makinesi ve Styline TWK 8612P Su Isıtıcısı ile sabah telaşınızı bir nebze de olsa azaltmaya yardımcı oluyor.

CreationLine Mutfak Makinesi ile kahvaltı için lezzetli seçenekler

Bosch’un Reddot tasarım ödüllü CreationLine Serisi Mutfak Makinesi ile lezzetli yiyecekler hazırlamak artık çok daha kolay. Kurabiye hazırlama aksesuar setinden; farklı kalınlıktaki doğrama disklerine yoğurma, çırpma, karıştırma uçlarından, 1,25 litrelik miksere kadar pek çok aparata sahip mint yeşili MUM 58020 mutfak makinesi, 1000 watt gücüyle çocuklarınıza okula gitmeden önce sabah kahvaltıda pişirebileceğiniz lezzetli hamur işlerini kolay ve hızlı bir şekilde hazırlamanıza olanak sağlıyor.

Üç boyutta karıştırma sistemi MultiMotion Drive sayesinde mutfak makinesinin yoğurma uçları, güçlü karıştırma hareketleri ile kullanıcıları hiç yormadan kabın her köşesine kolayca ulaşıyor. Böylece tüm malzemeler homojen bir şekilde karışıyor ve tam kıvamında karışımlar elde edilebiliyor. Mutfak makinesinin 3 değişik pozisyonda çalışabilen motorlu kolu ve isteğe bağlı olarak temin edilebilecek 50’den fazla aksesuarıyla sınırsız tarif seçeneği sunuyor. 3,9 litre kapasiteli geniş paslanmaz çelik karıştırma kabı ve 7 farklı hız seçeneği bulunan mutfak makinesiyle tam kıvamında kabaran kekler, ağızda dağılan aşk dolu lezzetli kurabiyeler hazırlamak çok kolay.

Her zevke uygun 9 farklı kızartma seçeneği Styline Ekmek Kızartma Makinesi’nde

Styline Ekmek Kızartma Makinesi TAT 8612, “AutoHeat Control” olarak adlandırılan ısı sensörü sayesinde ilk kızartmadan son kızartmaya kadar eşit ısı ayarı ile her seferinde mükemmel sonuçları garantiliyor. Farklı zevkler ve farklı ekmekler için 9 ayrı kızartma seviyesi bulunan Reddot dizayn ödüllü Styline Ekmek Kızartma Makinesi ile çocukların sevdiği ekmek istenilen kıvamda kızartılarak kahvaltı daha keyifli hale getirebiliyor. Styline Ekmek Kızartma Makinesi, ekmek diliminin rahatça çıkmasını sağlayan “High-lift” özelliğine de sahip.

860 Watt gücündeki iki dilim ekmek kızartma kapasiteli Styline Ekmek Kızartma Makinesiekmek dilimi sıkıştığında devreye giren “otomatik kapanma” emniyeti ve çıkartılabilen kırıntı çekmecesiyle de kullanımı çok kolay ve pratik bir ürün.

Styline Su ısıtıcı; Suyu ısıtmakla kalmıyor, istenen derecede sıcak tutuyor

Reddot tasarım ödüllü Styline TWK 8612P Su Isıtıcı, sabah koşuşturmasında tam da aranılan ürün. 1,5 litre su kapasitesi ile sabah telaşında, ihtiyaç duyacağınız suyu bir seferde ısıtan Styline su ısıtıcısı, çay severler için 70, 80, 90 derecelerde sıcaklık kontrolü imkanı sunuyor ve suyu 30 dakikaya kadar seçilen sıcaklıkta tutuyor.

2000 – 2400 Watt gücüne sahip, kablosuz, 360° dönebilen alt tabanı bulunan ürün, paslanmaz çelik rezistansı, çıkarılabilir paslanmaz çelik kireç filtresi ve sağ ve sol el kullanımına uygun tek dokunmayla açılabilen kapağı ve geniş su seviyesi göstergesi ile kolaylıkla kullanılıyor. Ayrıca susuz çalışma ve aşırı ısınmaya karşı koruması da bulunuyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*