Kahvaltı hazırlamanın en pratik yolu

Fakir Hausgeräte, okul sezonu başlarken kahvaltı hazırlamayı pratik hale getiren ürünleriyle annelerin en büyük yardımcısı oluyor.

Eylül ayında okulların başlamasıyla çocukların olduğu kadar annelerin de sorumlulukları biraz daha artıyor. Uzmanlar tarafından günün en önemli öğünü olarak gösterilen kahvaltı, sağlıklı ve dengeli yapıldığında çocukların okul performansını da olumlu yönde etkiliyor. Fakir Hausgeräte’nin mutfak grubu ürünleri kahvaltıda çocuklar için sağlıklı, zihin açıcı ve pratik lezzetler hazırlamaya olanak veriyor.

Doyurucu ve leziz tostlar

2000 W gücündeki Fakir Matilda Izgara – Tost Makinesi, çocuklar için leziz ve kızarmış tam 4 dilim tostu bir arada yapabiliyor. Ayarlanabilir ısı özelliğiyle istediğiniz kıvamda sucuklu, kaşarlı ve karışık tostlar yapmak mümkün. Izgara olarak da kullanılabilen Fakir Matilda’da yaptığınız pişirme işlemlerinde kullandığınız yağlar, yağ akıtma tepsisine akarak plakalarda birikmiyor. Çıkarılabilir yanmaz, yapışmaz plakaları kolayca temizlenebiliyor.

Enerji deposu renkli karışımlar

Fakir Dynamic kişisel blender ile yapılan sağlıklı karışımlar hem çocukların damak zevkine uyum sağlıyor hem de onlara enerji veriyor.Paslanmaz çelik bıçakları sayesinde buz kırma özelliği bulunan Fakir Dynamic ile zencefil, hurma, kuru incir, muz, çilek, fesleğen, nane, yaban mersini gibi birçok sağlıklı yiyeceği içeren leziz karışımlar yapılabiliyor. Ayrıca vücudu toksinlerden arındırmak için çeşitli detoks içecekleri ve serinleten lezzetli frozenlar hazırlamak da mümkün.

Çocuklarına güç ve enerji veren karışımlar yapmak isteyenler, Dynamic’in BPA içermeyen tritan karıştırma şişeleri ile bol vitaminli, sağlıklı içecekler ortaya çıkaracak. Fakir Dynamic, 600 w motor gücü ve keskin bıçakları sayesinde kahve çekirdeği, baharat gibi gıdaları da ayrı öğütücü kabında tek tuşla rahatça öğütebiliyor. Rouge, Turquoise, Rosie ve Violet renk seçeneklerine sahip cihaz, tasarımıyla da çocuklarınızın gözdesi olacak. Kompakt ve ergonomik yapısıyla dikkat çeken Dynamic, yanmaz yapışmaz silikon tutucuları, sızdırmaz kapaklarının yanı sıra kaymaz tabanıyla güvenle kullanılabiliyor.

Mutfaktaki şef Culina Chef

Çocuklarına kahvaltıda leziz poğaçalar, kekler, ekmekler ve çörekler hazırlamak isteyenler Fakir Culina Chef ile içindeki şefi ortaya çıkarıyor. Yemek yapmayı zevke dönüştüren Fakir Culina Chef yoğurma, çırpma ve karıştırma işlemlerini tek başına ve şef titizliğinde yapıyor.

5 litre kapasiteli, tutma kulplu, paslanmaz çelik ve aynı özelliklere sahip cam karıştırma haznesinde en leziz yiyecekleri hazırlamak çok kolay. Çift kanca yoğurma sistemi ve yoğurma aparatları ile köfte, pizza, mantı gibi uğraş veren yiyecekleri eliniz değmeden yoğurabilirsiniz. Eliptik karıştırma özelliği hazne içinde ulaşılmadık nokta bırakmayarak tüm malzemeyi titizlikle karıştırıyor ve hazneye hava girişi sağlayarak karışımı mükemmel kıvama getiriyor. Karıştırma ve çırpma aparatları sayesinde kek, sufle gibi birçok tatlıyı kolayca yapıp, mis gibi leziz çorbaları kolayca hazırlayabilirsiniz. 6 kademeli hız ayarı sıvı ve kuru malzemeleri karıştırmadan, ekmek hamuru yoğurmaya ve krema çırpmaya kadar her iş için istediğiniz hızda çalışma imkânı veriyor.

Protein deposu yumurtalar

Kahvaltının olmazsa olmazı protein deposu yumurtaları Fakir Eggy Yumurta Pişirici ile hazırlamak çok kolay. İster kırarak yağda ister sert, kayısı ve rafadan olmak üzere 3 farklı kıvamda yumurta pişirme özelliğiyle çocuklarınıza vitamin deposu yumurtalar pişirebilirsiniz. 8 adet yumurta pişirme kapasiteli Eggy, pişme işlemi bittiğinde sesli uyarı fonksiyonu ve zaman ayarlayıcı pişirme özellikleriyle kolaylık sağlıyor.

Çıtır çıtır kızarmış ekmek keyfi

Mutfakların olmazsa olmazı Fakir Rubra Ekmek Kızartma Makinesi, çıtır çıtır kızarmış ekmeklerle kahvaltıda çocukların iştahını artırıyor. Mis gibi tereyağının üzerinde eridiği kıtır ekmek dilimleri kahvaltılara lezzet katıyor. Fakir Rubra, ayarlanabilir ısı kontrol düğmeleri ve geniş ekmek yuvaları istenilen kıvamda, büyüklükte ekmekler kızartmaya olanak veriyor. Otomatik ekmek fırlatma ve kapanma fonksiyonuyla birlikte, temizlenmesi kolay kırıntı tablası güvenli ve pratik kullanım sağlıyor. Ayrıca Rubra retro tasarımı ve 6 farklı renk seçeneği ile mutfağınıza şıklık getiriyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*