Bosch Home Connect ankastre fırınları bayramda mükemmel lezzeti garantiliyor

Bosch Ev Aletleri’nin Home Connect ankastre fırınlarında bulunan “PerfectBake” sensörü ve “PerfectRoast et termometresi” ile Kurban Bayramı’nda kurulan özenli sofralarda profesyonel ellerden çıkmışcasına leziz yemeklere imza atmak mümkün.

Bosch Ev Aletleri, konfor sunan ürünlerle hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. Kurban etlerini tam kıvamında pişirmek, Bosch Ev Aletleri’nin Home Connect Serie 8 ankastre fırınlarında bulunan “PerfectRoast” özelliği sayesinde artık çok kolay. Yenilikçi bir yöntem olan “PerfectRoast et termometresi” tüm yemeklerin profesyonel ellerden çıkmış kadar mükemmel olmasını sağlıyor. PerfectRoast et termometresinin üç farklı sensörü fırında pişmekte olan yiyeceğin farklı yerlerindeki sıcaklığı yüksek hassasiyette ölçüyor. Böylece etin pişmesi için gereken en ideal sıcaklık ve süreyi tespit ediyor ve bu hassas ölçümler, mükemmel pişirme sonuçları elde edilmesini garanti ediyor.

Fırınlardaki “PerfectBake” (Mükemmel Pişirme) sensörü ise, pişen yiyeceğin nem oranını sürekli ölçerek pişirme sürecini otomatik olarak buna göre düzenliyor. Bunun için PerfectBake pişirme programını seçmek ve gerisini fırına bırakmak yeterli. Örneğin; özenle hazırlanan hamur işlerinde “içi pişti mi, altı yandı mı” diye endişelenip sık sık kontrol etme gereğini ortadan kaldırıyor. PerfectBake özelliği ile hamur en iyi kıvama ulaşıldığında fırın otomatik olarak kapanıyor. Böylelikle bayram tatlılarınızla bayramı ziyafete çevirmeyi kaçınılmaz kılıyor.

Yemekler siz daha eve gelmeden hazır

“PerfectBake” ve “PerfectRoast” özellikleri, ev aletlerini telefondan veya tabletten kolayca yönetme özelliği sunan Bosch Home Connect teknolojisine sahip Serie 8 ürünlerinde de bulunuyor.Fırının Home Connect uygulaması, fırından akıllı telefona ya da tablete anlık bildirimler göndererek pişirme sürecinin hangi aşamada olduğuna ilişkin bilgiler aktarıyor, yemek hazır olduğunda bunu kullanıcısına bildiriyor. Bosch Home Connect uygulaması, fırını henüz eve gelmeden telefon veya tablet üzerinden tek dokunuşla çalıştırmayı ve yemeğin siz daha eve gelmeden hazır olmasını sağlıyor. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*