DemirDöküm’den Müşteri Memnuniyeti Mükemmellik Ödülü

Türkiye'nin dört bir yanında kusursuz bir müşteri deneyimi sunmak için “Müşterinin Yıldızları Programı”nı hayata geçiren DemirDöküm, mağaza içi hizmet kalitesinin yanı sıra kombi satışı ve montajına kadar en başarılı iş ortaklarına Müşteri Memnuniyeti Mükemmellik Ödülü vermeye başladı. Ipsos tarafından gerçekleştirilen araştırmaya göre müşteri memnuniyetinde yüzde 90 ve üzeri puan alan DemirDöküm iş ortakları, ödüllendirilecek. Program kapsamında tüketiciler, kusursuz müşteri deneyimi sunan DemirDöküm mağazalarını girişte yer alan ödül logolarından tanıyabilecek.

Türkiye iklimlendirme pazarında 65 yılda birçok ilke imza atan DemirDöküm, müşteri deneyimi uygulamalarıyla sektörde fark yaratmaya devam ediyor. Beş yıllık gelişim planı dahilinde dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden DemirDöküm, “Müşterinin Yıldızları Programı” kapsamında Türkiye’nin dört bir yanında kusursuz müşteri deneyimi sunan iş ortaklarına “Müşteri Memnuniyeti Mükemmellik Ödülü” vermeye başladı.

Sabancı Üniversitesi EDU iş birliği ile oluşturulan “Etkili ve Müşteri Memnuniyeti Odaklı Satış Eğitim” programına katılan satış noktaları, 3 ayda bir müşteri karşılama, müşteri ihtiyacını anlama, ürün sunumu, marka sunumu, itirazlarla başa çıkma ve satış süreçlerinde müşteri odaklı yaklaşım başlıklarında değerlendirilecek ve her birinin performansı ölçümlenecek.

Türkiye genelindeki 400 DemirDöküm satış noktasının Ipsos tarafından değerlendirileceği proje kapsamında tüketici araştırmaları sonucu kombi montaj süreçlerinde en iyi hizmet kalitesi sağlayan firmalar ödülün sahibi olacak. Tüketiciler, kusursuz müşteri deneyimi sunan mağazaları girişindeki ödül logosundan tanıyarak takip edebilecek.

4 bin nihai tüketicinin görüşü alınıyor

DemirDöküm, proje kapsamında dört bin nihai tüketicinin görüşünü alıyor. Kombi satın alma sürecinden mağaza içerisindeki karşılanmaya ve kombi montajının yapılmasına kadar tüm süreçlerin değerlendirildiği araştırma sonucunda 90 ve üzerinde puan alan satış noktaları, “Müşteri Memnuniyeti Mükemmellik Ödülü” alabilecek. Müşteri memnuniyeti ve mağaza içi hizmet kalitesi ile başarı elde eden DemirDöküm iş ortakları, program dahilinde elde ettiği başarılarla avantajlı paketlere sahip olacak.

Sektörün referans noktası olacağız

İlk temas sürecinden satış ve satış sonrasına kadar sektörde benzeri olmayan bir yapı kurmak için geliştirdikleri stratejiyi geçen yıl hayata geçirdiklerini belirten DemirDöküm Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ertuna, sektörde bir ilk olan program kapsamında yapılan araştırmayla ilk 45 iş ortağının ödülüne kavuştuğunu söyledi. Ertuna, yıl sonuna kadar iş ortaklarının yarısının bu ödülü alabileceğini belirterek şöyle konuştu; “Müşteri beklentilerinin büyük bir dönüşüm yaşadığı günümüzde sadece ürün geliştirmek, üretmek, Ar-Ge ve inovasyona yatırım yapmak yeterli değil. Önümüzdeki yıllarda müşterilerimiz evlerine sadece kombi almak istemeyecek. Kendi belirlediği koşullarda iklimlendirme hizmetinin tümüne sahip olmak isteyecekler. DemirDöküm olarak müşteri beklentilerini Türkiye’nin dört bir yanında karşılamak, kusursuz bir müşteri deneyimi sunmak için çalışıyoruz. Beş yıllık gelişim planı dahilinde hem kendimizi hem iş ortaklarımızı geleceğe hazırlıyoruz. Hayata geçirdiğimiz programlarla müşteri memnuniyetinde sektörün referans noktası olacağız.”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*