iRobot Roomba® i7+ ödüllü tasarımıyla temizlik alışkanlığını tamamen değiştirmeye geliyor

iRobot, yeni ürünü Roomba® i7+ robot süpürgeyi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Robot süpürge teknolojisinde gelinen son nokta olan Roomba® i7+, kendi haznesini kendi boşaltan otomatik kir boşaltma sistemi Clean Base ve Imprint Akıllı Haritalama özellikleriyle öne çıkıyor.

25 yılı aşkın robotik uzmanlığı ve sürekli yenilenen teknolojileri ile iRobot, yeni ürünü Roomba® i7+’ı piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Global robot süpürge pazarının öncüsü olan iRobot’un yeni ürünü Roomba® i7+, otomatik kir boşaltma fonksiyonu ile kullanıcılara büyük bir konfor sağlıyor. Hem şarj ünitesi hem de temizleme haznesi olarak kullanılan otomatik kir boşaltma sistemi Clean Base ile piyasada hiçbir robot süpürgede bulunmayan bir özelliği ilk kez tüketicileri ile buluşturuyor. iRobot Roomba i7+ robot süpürge evi kendi kendine temizledikten sonra toz haznesini de otomatik olarak kendi boşaltıyor. Roomba® i7+’ın tek kullanımlık kir poşeti, 30 toz haznesi kadar kiri tutabilecek kapasitesiyle dikkat çekiyor.

Ödüllü tasarım Roomba® i7+ ile tanışın

iRobot’un yeni ürünü Roomba® i7+ dünyanın en eski ve saygın tasarım yarışmalarından biri olarak kabul gören iF Design Award’ta “Design Excellence/Tasarımda Mükemmellik” ödülünü kazandı. Robot süpürge pazarının lideri iRobot,  iF Design Award’ta robot süpürge kategorisinde 2014 yılında Roomba® 800 ve 2013 yılında Roomba ® 780 ile ödüle layık görülmüştü.

Tek bir tuşla ister tüm evi ister tek tek odaları temizletin

Imprint Akıllı Haritalama navigasyon sistemi sayesinde Roomba® i7+, engelleri ve mobilya çeşitlerini tanırken, temizleme yöntemini de buna göre belirliyor. Imprint Akıllı Haritalama sistemi ile kullanıcılar isterlerse tüm evlerini veya oda seçimi yaparak tek tek odaları tek bir tuşla temizletebiliyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*