Daikin ‘Uzman Günleri’ sektörü bir araya getiriyor

İklimlendirme sektörünün lider şirketi Daikin, gelenekselleşen ‘Uzman Günleri’yle sektörü bilgilendiren, gelişmeleri paylaşan ve yeni teknolojileri tartışan gündemiyle fark yaratmaya devam ediyor. Bugüne kadar sektörün uzmanlarını yüzlerce kişiyle bir araya getirerek, bilgi alışverişinde bulunulmasını sağlayan ‘Uzman Günleri’nde, Daikin İklimlendirme Teknolojileri Deneyim Merkezi, Maltepe Daikin Plaza’da bulunan yeni binasında ayda bir konuklarını ağırlıyor. ‘Uzman Günleri’ bugüne kadar Prof. Dr. Onur Devres, Metta Mühendislik Genel Müdürü Meriç Sapçı, Anel Group Mekanik Dizayn Koordinatörü Nejat Babür ve RES Enerji Sistemleri A.Ş. Sahibi Nurettin Küçükçalı gibi sektörün önde gelen isimlerini ağırlamıştı.

Yenilikçi ürünleri ve uygulamalarıyla iklimlendirme sektörüne öncülük eden Daikin, artık geleneksel hale gelen ‘Uzman Günleri’ etkinliğiyle sektörün nabzını tutmaya devam ediyor. Bugüne kadar konusunun uzmanı referans isimleri yüzlerce katılımcıyla buluşturan Daikin ‘Uzman Günleri’; sektördeki gelişmeleri, deneyimleri ve bilgileri paylaşmak için en uygun mecra olarak kabul görüyor. Bugüne kadar ‘Binalarda Verimli Isıtma Tesisatı Sistemleri ve Tasarımı’ndan ‘Geleceğin Bina ve Tesisleri İçin HVAC Modüler Tasarım Yaklaşımları’na Gıda Güvenliği, Soğuk Zincir ve Uygulamaları’ndan Yapı Sektöründe Dijitalleşme’ye, HVAC Uygulamaları İçin BIM’e kadar geniş bir skalada konuların tartışıldığı, sunumların yapıldığı etkinlikler büyük ilgi gördü.

Daikin İklimlendirme Teknolojileri Deneyim Merkezi, Maltepe Daikin Plaza’da gerçekleşen ‘Uzman Günleri’, sektörün gündemindeki konuları uzmanlar eşliğinde katılımcılarla paylaşmayı, bilgi ve beceri kazandırmayı amaçlıyor. Bugüne kadar yüzlerce sektör çalışanını bir araya getirerek bilgi alışverişinde bulunulmasına ön ayak olan ‘Uzman Günleri’, bu misyonunu yeni yerinde sürdürüyor.   

Maltepe Daikin Plaza’da yer alan ve 800 metrekarelik alanıyla Türkiye’nin ve Avrupa’nın tek ‘İklimlendirme Deneyim Alanı’ olan Daikin İklimlendirme Teknolojileri Deneyim Merkezi, iklimlendirmeye dair her şeyi deneyimleyerek öğrenme imkanı sunuyor. Deneyim Merkezi’nde, bireysel klima sistemlerden kombiye, merkezi iklimlendirme sistemlerinden ısı pompalarına kadar Daikin’in hemen her ürünü test noktalarında sergileniyor. Ziyaretçiler bu ürünlerin performans, konfor, sessizlik ve verimlilik gibi özelliklerini test etme imkanı buluyor. Dileyen herkesin ziyaret edebileceği Daikin İklimlendirme Teknolojileri Deneyim Merkezi her yaş grubu için bulunmaz bir bilgi hazinesi olarak büyük ilgi görüyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*