Çukurova PERDER Başkanlığına Faysal Tatlı seçildi

Organize perakendenin en önemli halkası olan yerel zincir marketlerin çatı örgütü Türkiye Perakendeciler Federasyonu’na (TPF) bağlı Çukurova Perakendeciler Derneği’nin (PERDER) Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Başkanlığa bir kez daha oy birliği ile Faysal Tatlı seçildi.

Türkiye genelindeki 14 bölge derneği, 335 üyesi ve 4 bine yakın marketi ile perakende sektörünün en büyük örgütü olan Türkiye Perakendeciler Federasyonu’na bağlı PERDER’lerde seçim heyecanı sürüyor. Çukurova bölgesinde 86 şube ile çalışmalarını sürdüren Çukurova PERDER’de Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Oy birliği ile başkanlığa bir kez daha Faysal Tatlı seçildi.

Çukurova Bölgesinde 23 üye, 86 şubede hizmet veren Çukurova PERDER’in 1200’ün üzerinde kişiye istihdam sağladığını belirten Faysal Tatlı bir kez daha başkanlığa seçilmesinden dolayı mutluluğunu belirterek; “Geçen yıl oy birliği ile devraldığımız bayrağı bir kez daha taşıyacak olmaktan mutluyuz. Yeni dönemde bölgemize, sektörümüze, yerel ekonomiye güç katmak için çalışmaya devam edeceğiz. Odağında koşulsuz müşteri memnuniyeti olan Çukurova PERDER olarak yeni dönemde başta eğitim olmak üzere gündemimizde birçok önemli konu var. Yürüteceğimiz çalışmalarla bölgemizdeki perakendecileri kucaklamaya, onların menfaatlerini ve yatırımlarını artırmaya devam edeceğiz. Daha güçlü bir rekabet ortamı yaratmak için yenilikçi projeleri hayata geçireceğiz” açıklamasını yaptı.

Çukurova PERDER’in Genel Kurulu’nda yeni yönetim kurulu şöyle belirlendi;

Başkan Faysal Tatlı; Üyeler; Ahmet Durakoğlu, İsmail Şıban, Veysi Topuz, Levent Uğurses

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*