Fakir Coffex İstanbul’da

Fakir Hausgeräte, kahve ve çay sektörünün önde gelen markalarının bir araya geleceği Coffex İstanbul’da yerini alıyor.

Elektrikli ev aletlerinin öncü markalarından Fakir Hausgeräte, 25-28 Nisan 2019 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Coffex İstanbul’da ev tipi ve profesyonel kahve makinelerini, sektör profesyonelleri ve kahve severlerle buluşturuyor.

Kaave Türk Kahvesi makinesi ile sıcak içecek hazırlama ürünleri kategorisine hızlı bir giriş yapan Fakir Hausgeräte’nin, hem evlere hem de HORECA sektörüne hitap eden yeni Türk kahvesi makinesi Kaave Dual Pro, stantta sergilenip ziyaretçiler tarafından deneyimlenebilecek. Stantta Aroma Master, Aroma Solo, Coffee Rest, Babila, Milky Art gibi üstün teknolojili kahve makinelerinin yanı sıra Aroma Signature ve Kaave Dual Grinda gibi kahve öğütme makineleri de yer alacak.

Kahve ve çay sektörünün ülkedeki en geniş kapsamlı sektör etkinliği olarak kurgulanan Coffex İstanbul’da; katılımcıların ürün ve hizmetlerini daha geniş kitlelere tanıtacakları Marketing Stage alanı, sektör öncülerinin ilham veren konuşmalarının bulunduğu Coffex Creative, sektörün en iyilerinin yarıştığı yarışmalar, atölyelerin ve workshopların yapılacağı Coffex Kampüs alanları yer alacak.

Fakir Hausgeräte standını ziyaret edenler, Fakir’in profesyonel kahve makineleriyle yapılacak americano, espresso gibi dünya kahvelerinin yanı sıra filtre kahve, Türk kahvesi gibi aromatik lezzetleri de deneyimleyebilecek.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*