HUAWEI Deneyim Mağazası İstinyePark’ta açılıyor

HUAWEI Tüketici Elektroniği Grubu, tüketicilere daha yakın olmak amacıyla deneyim mağazalarını yaygınlaştırıyor. Basına özel yapılan lansmanda 5 Nisan Cuma günü İstanbul İstinyePark’ta HUAWEI’nin Türkiye’deki ikinci HUAWEI Deneyim Mağazası tanıtıldı.

Mobil fotoğrafçılıkta devrim yaratan HUAWEI’nin yeni P30 Serisi, İstinyePark HUAWEI Deneyim Mağazası’nda tüketiciler ile buluştu. HUAWEI SuperSpectrum Sensörlü 40MP ana kamera, 20MP ultra geniş açılı kamera, 8MP telefoto kamera, HUAWEI Uçuş Süresi (TOF) Kamerası ve yeni bir Leica Dörtlü Kamera sistemi ile donatılan HUAWEI P30 Pro, kullanıcıların fotoğrafçılık anlayışlarını değiştiriyor. Sensör teknolojisindeki temel değişim ile birlikte daha büyük piksellerin kullanımıyla elde edilen çok çeşitli senaryolarda ve aydınlatma koşullarında olağanüstü fotoğraf ve video çekimi kabiliyetlerini kullanıcılar İstinyePark HUAWEI Deneyim Mağazası’nda deneyimleme fırsatı buluyorlar.

Mağaza içerisinde bulunan deneyim alanları, kullanıcıların Huawei akıllı telefonların performanslarını kendi telefonları ile karşılaştırmalarına da olanak sağlıyor. Düşük ışık, geniş açı ve portre fotoğrafların çekilmesi için özel olarak tasarlanan alanlar, teknoloji meraklılarını mağaza içerisinde bir fotoğrafçılık yolculuğuna çıkartıyor.

Deneyim Mağazası’ndan HUAWEI’nin en yeni ve gelişmiş akıllı telefon modelleri olan P30 ve P30 Pro alan tüketicilere stoklarla sınırlı olmak üzere 21 Nisan 2019 tarihine kadar WATCH GT akıllı saat hediye ediliyor. Ayrıca satın alma sırasında HUAWEI HiCare üzerinden kayıt yaptıran kullanıcılar, 3 ay süreli ekran garantisi elde ediyor. 6-7 Nisan tarihlerinde geçerli olacak yüzde 20 indirim ise, P30 serisi haricindeki tüm Huawei ürünlerini kapsıyor.

Son derece önemsiyoruz

İstinyePark’ta açılan Huawei Deneyim Mağazası’nın açılışında konuşan Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürü Seth Wang, “Huawei Tüketici Elektroniği olarak Türk tüketicilerin ürünlerimizi deneyimlemesini son derece önemsiyoruz. 2019 yılında kendi mağazalarımızla tüketicilere ulaşmaya başladık. Şubat ayında İzmir MaviBahçe’de açtığımız ilk Deneyim Mağazamızın ardından ikinci mağazamızı İstanbul’da İstinyePark’ta hizmete açacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. İstinyePark Deneyim Mağazamızda tüketiciler başta Türkiye’de bugün satışa sunmaya başladığımız P30 Serisi olmak üzere tüm akıllı telefonlarımızı ve diğer ürünlerimizi konforlu bir ortamda daha yakından inceleme ve deneyimleme fırsatı bulacaklar. Son dönemde pazar payımızın yüzde 29,7’ye çıkması, Türkiye’nin Huawei’ye olan yoğun ilgisini göstermesi açısından bizim için önemli. İstanbullu tüketicilerin de İstinyePark mağazamıza büyük ilgi göstermesini bekliyoruz.” dedi.

2 Comments

  1. İYİ GÜNLER HUAWEİ P30 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FAKAT GÜNCELLEME KONUSUNDA TEDİRGİNİM TÜRKİYEDE DEKİ HUAWEİ TELEFONLARA GÜNCELLEME VE SÜRÜM GELİYORMU BİGİ İSTİYIRUM

    • iyi günler Seyfi bey teknik bir sebepten dolayı yorumunuzu çok geç gördük, kusura bakmayın hala bu konuda bilgi almak istiyormusunuz

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*