Bosch XXL buzdolaplarında tazelik ve geniş iç hacim bir arada

Kendi sınıfının en büyük net hacmine sahip NoFrost XXL kombi buzdolaplarının nem kontrol mekanizmalı VitaFresh plus çekmecesi, meyve ve sebzeleri en uygun nem oranında iki katına kadar daha uzun süre taze tutuyor.

“Yaşam için teknoloji” temasını geliştirdiği tüm ürünlerde tüketicileriyle buluşturan Bosch Ev Aletleri’nin, sınıfının en büyük net iç hacimli Bosch XXL buzdolapları, VitaFresh plus tazelik sistemi sayesinde yiyecek ve içecekleri çok daha geniş bir alanda 2 kata kadar daha uzun süre taze tutarken, konfor, performans ve güvenliği bir arada sunuyor. Bosch’un Serie 6 XXL NoFrost Alttan Donduruculu buzdolaplarından KGN86AI42N’nın soğutucu bölmesi 479 litrelik net hacme, dondurucu bölümü ise 140 litre net hacme sahip. Bu özellikleriyle NoFrost iki kapılı alttan donduruculu KGN86AI42N, sınıfının en büyük net hacmine sahip olmasının yanı sıra, A+++ en yüksek enerji verimliliği ile A enerji sınıfı buzdolaplarına göre %60 daha az enerji harcıyor ve 40 dB(A)’lik ses seviyesi ile mükemmel sessizlik sağlayarak ev halkına rahatsızlık vermeden çalışıyor.

Zaman ve enerji tüketen buz çözdürme işlemine gerek bırakmayan NoFrost özelliği, buz oluşmasına karşı mükemmel koruma sağlarken, Fan destekli MultiAirflow (Çoklu Hava Akışı) sistemi ise tüm soğutma ve dondurma alanı seviyelerinde yumuşak ve dengeli soğuk hava akımlarının oluşmasını sağlıyor. Mükemmel saklama koşulları sunan FreshSense ile gıdalar ideal tazeliğini koruyor. Örneğin, dondurma ne çok yumuşak ne de çok sert hale geliyor. FreshSense sensörleri dış ortam sıcaklığı, buzdolabı iç sıcaklığını sürekli izleyip kontrol ederek ideal sıcaklığı sunuyor. EcoMode özelliği ise tek tuşa dokunarak tasarruf etme olanağı veriyor. En ekonomik çalışma moduna geçmek için EcoMode fonksiyonu etkinleştiriliyor, buzdolabı ekonomik bir soğutma sıcaklığına ayarlanıyor. Buz haznesine hızlı ve kolay su doldurulmasına olanak veren “Buzmatik” fonksiyonu buz yapmanın en kolay yolunu sunarken; standart buzdolabı ışıklarından daha az elektrik harcayan ve ürünün kullanım ömrü boyunca görevini yerine getiren LED aydınlatma, buzdolabının içindekileri rahatça görebilmek için ideal aydınlığı sağlıyor. AirFresh koku filtresi ise buzdolabının içini baskın kokulardan arındırıyor. Buzdolabının BigBox çekmecesi dondurulmuş gıdalar için geniş bir saklama alanı sunuyor ve böylece örneğin büyük bütün bir hindi veya uzun bir kuzu kolu rahatlıkla saklanabiliyor. SuperFreezing özelliği, dondurucuya yeni gıda eklendiğinde dondurulmuş gıdaların buzunun çözülmesini engelliyor ve yeni gıdaları da daha hızlı donduruyor. Ayrıca SuperCooling fonksiyonu da etkinleştirildiğinde, henüz satın alınıp dolaba yerleştirilen gıdaları daha hızlı soğutuyor. Aynı zamanda buzdolabının içinde bulunan gıdaların da ısınması engelleniyor. Sıcaklık, en alt derece olarak 2°C’ye kadar düşürülüyor, gereksiz güç tüketimini önlemek için fonksiyon yaklaşık 6 saat kadar sonra otomatik olarak kapanıyor. En büyük kalabalıklara bile hazırlıklı olmayı sağlayan, kendi sınıfının en büyüğü XXL Serie 6 buzdolapları, büyük ailelere, büyük kalabalıklara ve çok büyük alışverişlere yetecek bir hacim sunuyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*