Arzum Smartfit Baskül ile yaza formda girin

Bluetooth teknolojili vücut analiz baskülü Arzum Smartfit ile bu bahar kontrol sizde! Yağ, su, kas, kemik ölçümü yapabilen ve tüm analizleri akıllı telefonda toplayan Bluetooth teknolojili vücut analiz baskül ile yaza hazırlanmak çok keyifli olacak.

Arzum, yaza geri sayımı Smartfit Bluetooth teknolojili baskül ile başlatıyor. Vücut değerlerinizi kolaylıkla takip etmenizi sağlayan baskül ile yaza formda bir başlangıç yapmanız, sezon boyunca formunuzu korumanız çok kolay olacak.

Yağ, su, kas, kemik ölçümü yapabilen Smartfit Bluetooth teknolojili baskül sayesinde detaylı vücut analizinizi anında telefonunuza taşıyor. iOS ve Android cihazlarla uyumlu basküldeki verileri görebilmek için, App Store ya da Google Play üzerinden FeelFit uygulamasını indirmeniz ve eşleştirme yapmanız yeterli oluyor. 20 kişiye kadar otomatik profil tanıma özelliğine sahip Smartfit Bluetooth teknolojili baskül, ailenizin ve arkadaşlarınızın da verilerini saklayabiliyor.

Ultra şeffaf geniş cam yüzeyinin üzerindeki led ekranıyla rahat ve okunabilir kilo verisi sunan baskül, 50 gr hassasiyet özelliğiyle de vücuttaki en küçük değişimi bile fark etmenizi sağlıyor. Fiziksel veri raporuyla günlük, haftalık, aylık ve yıllık vücut değerlerinizin değişimini gözlemleme fırsatı sunan Bluetooth teknolojili baskül, hedeflediğiniz kiloya ulaşmak için size tüm motivasyonu sunuyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*