Arzum Technoart Maxi Plus Blender Set ile mutfakta performans iki katına çıkıyor

Ödüllü, patentli ve özel tasarımlı 6 bıçaklı el blender’ı Technoart'ın başrolde olduğu Arzum Technoart Maxi Plus Blender Seti ile mutfakta hiçbir şey güç değil.

‘Mutfakta Arzum Var’ sloganı ile yola çıkan Arzum, Technoart Maxi Plus Blender Seti ile mutfakta harikalar yaratmanıza yardımcı oluyor. Design Turkey 2017’de ‘İyi Tasarım’, Plus X Award 2018’de ‘Tasarım ve Fonksiyonellik’ ödüllerinin sahibi olan ve yemek yapmayı sevenlerin vazgeçilmezi olan Arzum Technoart el blender’ının başrolde olduğu set, mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak.

Tek elle rahat kullanım

6 bıçak teknolojisiyle gıdaları hızlı yakalayan, buz gibi sert gıdaların bile daha hızlı, homojen ve güç sarf etmeden parçalanmasını sağlayan Arzum Technoart Blender, Sensible Touch Teknolojisi sayesinde parmak yeri değiştirilmeden hız ayarı yapabilmeyi ve tek elle rahat kullanımı sağlıyor. Ergonomik tasarımı sayesinde el yapısına kolayca uyum sağlayan ve güvenli tutuş sunan el blender’ı, 1500 watt motor gücüyle aşağı yukarı hareket ettirmeden yiyecekleri kusursuz bir şekilde doğrayabiliyor.1500 ml’lik doğrayıcı kap ve 300’ml’lik mini hazne alternatifleriyle doğrama, çırpma ve el blender’ı fonksiyonlarını yerine getiren Arzum Technoart Maxi Plus Blender Seti, 300’ml’lik mini haznesi sayesinde sarımsak ve maydanoz gibi doğranması güç besinlerde bile mükemmel performans sunuyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*