Fakir’den üstün Teknolojili yeni çay makinesi

Fakir Hausgeräte’den üstün teknolojili yeni çay makinesi:

Chaizen Inox…

Sohbetlere eşlik eden, kış günlerinin olmazsa olmaz içeceği sıcacık, demli, mis gibi aromalı bir çay demlemek için iyi bir çay makinesine ihtiyacınız var. Fakir Hausgeräte’nin yeni Chaizen Inox çay makinesi, üstün teknolojisi ve şık tasarımıyla evlerinizin vazgeçilmezi olurken muhabbetlerinize renk katıyor.  

Fakir Chaizen Inox, kaynama esnasında 1800 W, sıcak tutma fonksiyonu aktifken 150 W gücünde çalışarak dengeli performans gösteriyor. Ürün 1,8 litre kapasiteli su ısıtıcısı ve 1,0 litre kapasiteli demliği ile uzun ve doyasıya çay keyfine olanak veriyor. Paslanmaz çelik çay süzgeci sayesinde uzun ömürlü bir kullanım sağlarken sağlığına ve formuna dikkat edenler için bitki çayları demlemeyi de pratik hale getiriyor.

Çayınız Her Daim Sıcak Olsun

Kaynamayı gösteren kırmızı, sıcak tutma fonksiyonunu gösteren yeşil renkli gösterge ışıkları bulunan Fakir Chaizen Inox, sıcak tutma özelliğiyle çayınızın uzun süre istediğiniz sıcaklıkta kalmasını sağlıyor. Ayrıca otomatik kapanma özelliği, ısıtıcıda su kalmadığında çalışmayı durdurarak olabilecek yanma durumlarını ortadan kaldırıyor. Ergonomik bir tasarıma sahip ürün, 360° dönebilen kablosuz su ısıtıcısı ve kablo sarma yuvası ile dikkat çekiyor.

Üstün Alman teknolojisinin Türkiye’deki adı Fakir Hausgeräte, elektrikli ev aletleriyle nesillerdir hayatı kolaylaştırıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*