Fakir Hauseräte sevgililer gününe hazır

Fakir Hauseräte, kişisel bakım ürünleriyle Sevgililer Günü’nde hediye alternatifleri sunuyor.

Senenin en romantik günü olan 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hediye alma telaşı şimdiden başladı. Çiftler, özenle seçtikleri hediyelerle birbirini mutlu etmenin yollarını ararken kullanışlı ürünlere yöneliyorlar.

Kişisel bakım kitleri öne çıkıyor
Erkeklerin en çok değer verdiği, gözü gibi baktığı eşyaların arasında traş makineleri ve aparatları ilk sıralarda yer alıyor. Özellikle kişisel bakımını evde yapan beyler için kişisel bakım kitleri Sevgililer Günü’nde alınabilecek en güzel hediyeler biri. Fakir Hausgeräte’nin Ultracare Pro All In One erkek bakım kiti, 6 farklı paslanmaz çelik başlığıyla saç ve sakala istenilen şekli vermeyi sağlarken kulak, burun kılı temizleme imkanı da veriyor. Güçlü lityum pile sahip cihaz, 60 dakikaya kadar tam kapasiteyle kablosuz kullanılabiliyor. Yıkanabilir kesici bıçakları kolayca temizlenebilen Fakir Ultracare Pro All In One, bakım yağı ve temizleme fırçası ile birlikte verilirken beylerin berber ihtiyacına toplu çözüm sunuyor.

Saçlarınız dikkat çekecek
İster şekilli ister dalgalı ister zigzag saç şekilleri yaparak farklılığı seven ve her daim güzel olmak isteyen hanımları Sevgililer Günü’nde en çok Fakir Pixie Saç Şekillendirme Seti sevindirecek. Düzleştirici ve zigzag plakalarının yanı sıra şekillendirici saç maşalarıyla hanımların saçlarına kuaför eli değmiş gibi havalı bir görünüm veriyor. 200 oC’ye kadar hızlıca ısınabilen Fakir Pixie, saçın elektriklenmesini ve yıpranmasını önleyen seramik turmalin kaplı plaka ve maşalara sahip. İsteğe bağlı alınabilen wag maşa başlığı ile saçlara su dalgası görünümü kolayca verilebiliyor. Seyahat çantası ile verilen Fakir Pixie, ister tatilde ister iş gezisinde her an kadınların vazgeçilmezleri arasına girecek.

Olmazsa olmaz
Saç kurutma makineleri, kadınların olmazsa olmaz kişisel bakım ürünlerinden biri olarak Sevgililer Günü hediyesi için iyi bir alternatif. Üstün teknolojili Fakir Capello,AC motoru sayesinde uzun ömürlü kullanım sağlarken kuvvetli hava üfleme ile saçı hızlı kurutabilme özelliğine sahip. 2 farklı hız, 3 farklı sıcaklık ayarı olan cihaz, vigo başlığı ile sevgilinizin saçına daha dolgun ve hacimli şekil verebiliyor. Ayrıca 2,5 metre kablo uzunluğu ile mekanın her yerinde rahatça kullanılabiliyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*