Hoover AXI, sesi tanıyor, alışkanlıkları öğreniyor A+++ (- yüzde 10) enerji sınıfıyla faturaları düşürüyor

Hoover’in yapay zekaya sahip ilk ürünü AXI Bulaşık Makinesi, farklı yaşam tarzlarına ve ihtiyaçlara yönelik kişisel çözümler sunuyor. A+++ (- yüzde 10) enerji sınıfıyla dikkat çeken AXI, kullanıcının sesini tanıyor, alışkanlıklarını öğreniyor ve program önerisi sunuyor

Hoover, yapay zeka teknolojisine sahip AXI Bulaşık Makinesi ile 2019’da da maksimum enerji verimliliği sunarak, aile bütçesini ve doğayı korumaya devam ediyor. Öğrenebilen ilk bulaşık makinesi olan AXI, yapay zeka sayesinde sesi tanıyor, günlük alışkanlıkları öğreniyor ve kişiye özel çözümler sunuyor. A+++ enerji sınıfından yüzde 10 daha az enerji tüketen AXI, özellikle kış aylarında artan enerji maliyetlerini düşürüyor. Maksimum performans ile çalışırken, 41 desibel ses seviyesi ile sağladığı sessizlikle dikkat çeken AXI, Wizard uygulaması ile mobil cihazlarla uzaktan kontrol edilebiliyor.

En iyi yıkama programı için öneriler sunuyor

Türkiye’nin Akıllı Bulaşık Makinesi

Yapay zeka teknolojisine sahip AXI, Hoover Talks sesli kontrol özelliğiyle, programları uzaktan seçmeyi ve başlatmayı, yıkama durumu hakkında mesajlar almayı, yıkama tamamlandığında bilgilendirilmeyi sağlıyor. AXI, Yıkama Rehberi özelliği sayesinde, kullanıcının günlük alışkanlıklarını anlıyor ve en iyi yıkama programı için öneriler sunuyor. Favori yıkama programlarının listesini kaydederek, onlara hızlıca erişme imkanı veriyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*