Candy Hoover Türkiye yeni yıla çalışanlarıyla merhaba dedi

Beyaz eşya sektöründe akıllı ürünleriyle öne çıkan Candy Hoover Türkiye, çalışanlarıyla bir araya geldiği Eskişehir Dedeman Otel Balo Salonu’nda yılbaşı etkinliği gerçekleştirdi. Çok sayıda çalışanın katıldığı yılbaşı yemeğinde keyifli anlar yaşanırken, 2018 değerlendirmesi ve 2019 hedefleri paylaşıldı

Beyaz eşyada yıkayıcı, pişirici ürünler, soğutma ve yer bakımı alanındaki ürün gruplarıyla 50’den fazla ülkede faaliyet gösteren Candy Hoover Group, 22 Aralık’ta Eskişehir Dedeman Otel Balo Salonu’nda yeni yılı çalışanlarıyla karşıladı. Candy Hoover Türkiye CEO’su Servet Akkaynak’ın konuşmasıyla başlayan gece, renkli etkinliklerle şenlenirken, çalışanların keyifli sohbetleriyle devam etti.

“Önümüzdeki yıl üretim ve ihracat yatırımlarımıza devam edeceğiz”

Yeni yıl yemeğinde gelecek hedeflerinden bahseden Candy Hoover Türkiye CEO’su Servet Akkaynak, “Candy Hoover Türkiye olarak ileri teknolojiye yaptığımız yatırımlar, kalite anlayışımız ve akıllı ev ürün gruplarındaki iddiamızla bu yıl yüzde 30 büyüme kaydettik. Değerli çalışanlarımızın katma değer sağladığı çalışmalar sayesinde ürünlerimizin yüzde 95’ini ihraç etmenin gururunu yaşıyoruz. Bu açıdan hepinize teker teker teşekkür ederim. Önümüzdeki yıl da üretim ve ihracat yatırımlarımıza devam edeceğiz. Sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyduğum bu keyifli gecede, yılın yorgunluğunu atıp, önümüzdeki yılı daha dinç ve sağlam karşılamayı temenni ederken, hepinizin yeni yılını kutlarım” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*