Hoover ses tanıma özellikli kurutma makinesi üretti

Hoover’in 2019’da piyasaya sunacağı, yapay zekaya sahip yeni ürünü AXI Kurutma Makinesi, farklı yaşam tarzlarına ve ihtiyaçlara yönelik kişisel çözümler sunuyor. Ses tanıma ve günlük alışkanlıkları öğrenerek, program önerisi sunma gibi üstün özelliklere sahip AXI, 11 kg kurutma kapasitesi ile dikkat çekiyor

İlk olarak, AXI Bulaşık Makinesi ile tüketicileri yapay zeka teknolojisiyle buluşturan Hoover, 2019’da AXI Kurutma Makinesi ile yeniliklerine devam edecek. Alanında bir ilk olan 11 kg kurutma kapasitesi ile fark yaratan AXI, üstün özellikleriyle hayatı kolaylaştıracak.  

11 kg kapasiteli ilk kurutma makinesi

Ar-Ge çalışmaları ile geliştirdiği ürünlerde teknolojiyi ve tasarımı ön plana çıkaran Hoover, yapay zekaya sahip AXI ürün ailesine ait bulaşık makinesinin gördüğü ilgi üzerine, aynı üstün özelliklere sahip AXI Kurutma Makinesi’ni 2019’da piyasaya sunacak. 125 litrelik tambur hacmi sayesinde 11 kg’a kadar çamaşırı kurutabilen AXI Kurutma Makinesi, bu özelliğiyle bir ilke imza atıyor. Özel olarak tasarlanan yeni tambur içi kollarıyla, çamaşırların daha hassas bir şekilde kurutulmasını sağlayan AXI, Wi-Fi bağlantısı sayesinde mobil cihazlarla uzaktan kontrol edilebiliyor. Kullanıcının sesini tanıyan ve alışkanlıklarını öğrenen AXI Kurutma Makinesi ile teknoloji kişiselleşiyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*