Kaave Dual Pro büyük ilgi gördü

Fakir Hausgeräte, HORECA sektörüne hitap eden dünyanın en büyük fuarı Sirha’da Kaave Dual Pro ile yoğun ilgi gördü.


Güvenilir Alman teknolojisinin Türkiye’deki adı Fakir Hausgeräte, HORECA (Hotel, Restaurant, Cafe) sektörünün dünyadaki en büyük ve en prestijli buluşması olarak nitelendirilen Sirha Fuarı’nda profesyonel Türk kahvesi makinesi yeni Kaave Dual Pro ile yer aldı. 29 Kasım – 1 Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleşen fuar, Harbiye’deki İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılıyor.

Kaave Türk kahvesi makinesi ile sıcak içecek hazırlama ürünleri kategorisine hızlı bir giriş yapan Fakir Hausgeräte, bu kez hem HORECA sektörüne hem de mutfaklara hitap eden profesyonel bir Türk kahvesi makinesi tasarladı. Çift hazneli olarak üretilen Kaave Dual Pro, tek tuşla 8 fincan kahveyi aynı anda yapabiliyor. Ayrıca kendinden su alma özelliği sayesinde belirtilen fincan kadar suyu haznesinden kendisi alarak pratiklik sağlıyor. Kaave Dual Pro, yine Kaave gibi cezvede pişirme tekniği esas alınarak ve taşmayı önleyen patentli Limunasense teknolojisi ile tasarlandı. Fakir’in kendisine ait konsept renkleri olan Rouge, Violet, Rosie, Turquoise ile birlikte beyaz renk seçenekleri bulunan Kaave Dual Pro, işlevselliğinin yanı sıra mutfaklara şıklık ve zarafet katıyor. Fakir standını ziyaret eden misafirler, Kaave Dual Pro ile yapılan mis gibi aromalı Türk kahvelerini içerken, cihazı yerinde görerek inceleme fırsatı buluyor.

Sirha’nın uluslararası ağına bağlı olarak bu yıl 6. kez düzenlenen Sirha İstanbul, Türkiye ve dünya mutfakları arasında köprü görevi görürken, sektör profesyonellerini bir araya getiriyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*