Rowenta All-In-One 460 performansıyla dikkat çekiyor

Bu yeni yıl, temizlikte mükemmel performans sizi bekliyor. Rowenta’nın tek başlıkla, farklı zeminler üzerinde kolayca kullanabileceğiniz yeni AIR FORCE ALL-IN-ONE 460 kablosuz dikey süpürgesiyle yeni yılda evinizde kusursuz performansıyla göz dolduracak.

Tüm yüzeylerde olağanüstü temizlik performansı sunan Rowenta AIR FORCE ALL-IN-ONE 460, tek bir tuşla daima elinizi altında olurken gelişmiş ergonomik tasarımıyla da dikkat çekiyor. Rowenta AIR FORCE ALL-IN-ONE 460, Power Slim Vision çekiş motorlu başlığıyla mobilyaların altı gibi ışıklandırmanın yetersiz olduğu alanlarda LED aydınlatmasıyla görüş alanınızı arttırıyor. Power Boost motoru sayesinde ise fırçasız motor sisteminin gelişmiş teknolojisiyle hafif ve kompakt bir kasanın kullanım kolaylığını bir araya getiriyor.

Yeni Rowenta AIR FORCE ALL-IN-ONE 460, tıkanan geleneksel filtrelerin aksine Air Force Siklon teknolojisi sayesinde yüksek düzeyde hava ve tozu ayrıştırmayı sağlayan filtresiyle uzun ömürlü temizlik performansı sunuyor. Hızlı temizlik için iki entegre fırçaya sahip olan Rowenta AIR FORCE ALL-IN-ONE 460, köşelere yerleşen tozlar için bir delta başlık ve içinde üç farklı fırçanın yer aldığı bir setten oluşuyor. ‘Hassas’ başlığı narin yüzeylerde özenli temizlik yapmanızı sağlarken ‘Tekstil’ başlığı ile kıyafet ve döşemelerden tüy ve toz toplamanızı yardımcı oluyor. ‘Güçlü’ başlığıyla da yüzeylere nüfuz etmiş tozları toplayarak mükemmel temizlik sunuyor. Ayrıca bir şarj ve askılama duvar ünitesine sahip olan Rowenta AIR FORCE ALL-IN-ONE 460, ergonomik tasarımı sayesinde sürekli basılı tutmayı gerektirmeyen tuşuyla tek veya çift elle kullanımı mümkün kılıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*