İstanbul Coffee Festival kahveseverleri ağırladı

Kahveseverlerin ortak buluşma noktası haline gelen İstanbul Coffee Festival, 20–23 Eylül 2018 tarihleri arasında KüçükÇiftlik Park’ta düzenlendi. Binlerce kahveseverin katıldığı ve düzenlenen seminerler, workshoplar, küçük artizan esnaf, farklı kahveler tadımları ve canlı konserlerle dikkat çeken İstanbul Coffee Festival, şehre kahve kokusunu yaydı.

Avrupa’nın en büyük iki kahve festivalinden biri konumunda olan İstanbul Coffee Festival, bu yıl “The Source, The Journey, ThePeople” temasıyla düzenlendi. Bu yıl kahvenin kaynağına odaklanan festival,kahve lezzetleriyle dolu zengin içeriği ile yüzlerce etkinliğe imza attı.

Festival boyunca ilk gününde Gökhan Girgin ve Asu Zebun ile Demleme Teknikleri Atölyesi, Koral Bozpınar ile Blend Hazırlamanın Püf Noktaları Atölyesi, Deniz Yıldız Düzgün ile Evinizin Baristası Olma Teknikleri Atölyesi, Emre Bereket ile Kahve Kavurma Teknikleri Atölyesi, Koray Erdoğru ve Tolga İşçi ile Cold Brew Atölyesi, John Vaz Matias ile Cupping Maratonu 1 Atölyesi, Deniz Yıldız ile Tohumdan Fincana: Kahvenin Kültürel Derinliği söyleşisi, Ronny Billemon ile Su: Kahvede Denge Arayışı söyleşisi, T.C. Guatemela Büyükelçisi Lars Henrik Pira Perez ile Tarladan Hikayeler: Neden Guatemela Nitelikli Kahve Üretiminde Bu Denli Eşsiz söyleşisi, Reza Kosar ile Çoklu Duyusal Deneyim: Lezzete Bilimsel Yaklaşım söyleşisi, Patrick Rolf Karlsson ile Kahve ve İnsanlar: Kahvede Kariyer Basamakları, Kitchen One ile Kendi Espresso Martini‘ni Yarat, Kahveli Kokteyller ile Foof Pairing ve Kendi Kahveli İçeceğini Yarat deneyimleri, Batuhan Polat, Evren Uysal, Sedef Sebütekin, Simge Pınar, Can Ozan ve Hey Douglas konserleri gerçekleştirildi. 

Fakir Hausgeräte yeni ürünlerini sergiledi

Fakir Hausgeräte, bu yıl 5. si gerçekleştirilen ve Avrupa’nın en büyük kahve festivali unvanına sahip İstanbul Coffee Festival’de yerini aldı. 20-23 Eylül 2018 tarihlerinde Küçükçiftlik Park’ta düzenlenen festivalde kahve dükkanları, çekirdek kahve markaları, kahve makinesi üreticileri, kahve yanı lezzetler ve tasarım ürünleri yer aldı.

Kaave Türk kahvesi makinesi ile sıcak içecek hazırlama ürünleri kategorisine hızlı bir giriş yapan Fakir Hausgeräte, bu yıl İstanbul Coffee Festival’de yeni profesyonel kahve makinelerini görücüye çıkardı. Standı ziyaret eden misafirler, Fakir’in yeni profesyonel kahve makineleri Blend Optimal, Babila, Blend Master, Blend Solo, Brew & Go, Brew & Go Time, Acopino Pro ve Fakir Kaave Dual Pro ile Türk kahvesinden dünyanın en popüler kahvelerine kadar birbirinden leziz kahveleri deneyimledi.

Arzum OKKA Ailesi de oradaydı

İstanbul Coffee Festival’de yeni ürünlerini Türk Kahvesi severlerle buluşturdu. OKKA ve OKKA Minio ile kahve severlere OKKA’LI bir Türk kahvesi deneyimi sunan Arzum OKKA Ailesi, festival kapsamında 2 yeni ürününü daha kahve severler ile tanıştırdı. Teknolojik yeniliklerle donatılmış yepyeni Arzum OKKA Grandio ve Türk kahvesi değirmeni ARZUM OKKA Beangourmet ilk kez festivalde tanıtıldı. Tüketicilerle buluşmadan başarısını kanıtlayan ve ödüllenen yeni ürünler, kahve severlerden tam not aldı.

Siemens Ev Aletleri 360 derece kahve deneyimi sundu

Siemens Ev Aletleri, 20-23 Eylül tarihlerinde Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşecek İstanbul Coffee Festival’a, bu yıl uzaktan kontrol edilebilen ve kişiye özel kahve lezzetleri hazırlamaya yardımcı olan makineleri ile katıldı. Standında birbirinden özel sürprizlere ev sahipliği yapacak Siemens Ev Aletleri, ziyaretçilere 360 derece kahve deneyimi yaşattı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*