Tchibo Academy’nin kapıları bireysel eğitimlere de açılıyor

Tchibo, kahve tutkusunu uzmanlığa dönüştürmek isteyen kahve severler için bireysel eğitimlerini 12 Haziran’da Tchibo Academy’de başlatıyor.

Tchibo, şimdiye kadar kurumlara sunduğu Tchibo Academy eğitimlerini, kahve tutkusunu uzmanlık seviyesine taşımak isteyenlere özel bireysel eğitimlerle zenginleştiriyor. Tchibo Academy’deki eğitimlerde, kahveye ilişkin temel bilgilerden püf noktalara kadar hem eğitici hem eğlenceli workshop’lar ile gerçek kahve uzmanı olmanın incelikleri katılımcılarla paylaşılıyor. Uzman Tchibo ekibi tarafından hazırlanan ve sunulan kapsamlı eğitim sonunda katılımcılar sertifika almaya da hak kazanıyor.

Kahve tutkusu serüveni; “Coffee Passion” eğitimi

“Coffee Passion” eğitimi; kahvenin tarihçesi, kahvenin yetiştirme alanları, çekirdek yetiştirme süreçleri, demlemenin aritmetiği, kahve demleme teknikleri, teoriden pratiğe bölümlerinden oluşuyor. 12 Haziran’da başlayacak eğitimlerle her katılımcı, Tchibo’nun kahve uzmanlığı eşliğinde birçok püf noktasını keşfedebilecek ve kahve tutkusunu farklı bir seviyeye taşıyacak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*