Miele Scout Rx3 Robot Süpürge ile zahmetsiz temizlik

Miele, üstün temizleme gücü ve performansına sahip elektrikli süpürge seçenekleriyle evlerin vazgeçilmezi oluyor. Robot süpürge seçeneklerinden, 4 farklı moda sahip Miele Scout RX3 kademeli temizlik sistemi ile dikkat çekiyor.

Beyaz eşya ve ankastre ürünlerinin dünyaca ünlü Alman markası Miele, zamana meydan okuyan zarif tasarımlı elektrikli süpürge seçenekleriyle konforlu bir kullanım sağlıyor. Günlük yaşamda her anlamda hayatımızı kolaylaştıran robot süpürge kategorisinden Miele Scout RX3, 4 özel donanıma sahip çekiş sistemi ile kusursuz temizleme performansı sunuyor.

Her türlü zemine uygun mükemmel toz çekimi için güçlü çekiş sistemine sahip Miele Scout, 4 temizlik modu ve 4 kademeli temizlik sistemi ile yüksek performans sağlıyor. Dışa doğru açılabilen kenar fırçaları, kaba kirleri cihazın altına yönlendirirken, silindir fırça bu kaba kirleri yakalayarak ön çekiş deliğine taşıyor. Arka çekiş deliği, toz partiküllerinin tamamen alınmasını sağlıyor ve kuvvetli fanı sayesinde kirler cihazın toz haznesinde toplanıyor. Miele robot süpürgeleri, dışa doğru açılabilen 20’li kolları sayesinde ise ulaşması zor olan köşelere ulaşabiliyor. Böylece köşelerde biriken toz yumakları dahi çekilerek zahmetsiz ve derinlemesine temizlik sunuyor.

Miele Scout uygulaması ile belirli bir alanın temizlenmesi için yönlendirme yapılabilen robot süpürge ile sadece istenilen alanlar için temizlik programlanabilirken, favori alan belirlenebiliyor veya halı gibi seçili bölgeler temizlik güzergahından çıkarılabiliyor. Aynı zamanda ön kameraya sahip modellerinde ise cihazın perspektifinden gerçek zamanlı olarak temizlik takip edilebiliyor. Yaşam alanlarının sanal haritasını oluşturarak eksiksiz ve verimli temizlik için en iyi güzergahı belirleyen Miele robot süpürge çeşitleri, Miele@home sistemi sayesinde tüm akıllı cihazlara entegre edilerek uzaktan, zahmetsiz kullanım konforu sunuyor. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*