Yorglass’tan enerji tasarruflu cam teknolojileri

Dünyada etkisi giderek derinleşen iklim krizi, enerji tasarrufu sağlayan ürünleri daha da önemli hale getiriyor. Cam dünyasının global ve güvenilir tedarikçisi Yorglass, bu krize enerji tasarrufunda yüksek sonuçlar veren iklim dostu ticari camları ile maksimum ısı kontrolü sağlayarak çözüm üretiyor. Şirket, ticari soğutucu portföyünde yer alan yeni nesil kaplamalı camlar ile enerji tasarrufu ve cam arasındaki yakın ilişkiye sürdürülebilir bir boyut getiriyor. Farklı dolaplara uygulanabilen bu kaplamalı camlar ile özellikle yatay dondurucu dolaplarda, hacme ve kullanım şartlarına göre yüzde 25’e varan enerji tasarrufu sağlanabiliyor.

İklim krizinin yarattığı olumsuzluklar karşısında ekolojik bir perspektif benimseyen cam endüstrisi için enerji tasarrufu sağlayan ürünler geliştirmek, sürdürülebilir üretim uygulamalarının en önemli parçasını oluşturuyor. Tüm işletmeleri Sıfır Atık Belgesi almış bir şirket olarak faaliyetlerini sürdürülebilirlik çerçevesinde yürüten Yorglass, daha yaşanabilir bir dünya için camın sunduğu enerji tasarrufuna odaklanarak yenilikçi ve inovatif ürünler geliştirmeyi sürdürüyor. Müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun çözümleri ve alanında uzman, güçlü ekibiyle de şirketlerin maksimum enerji tasarrufu hedeflerine rehberlik ediyor.

Yorglass’ın sürdürülebilir üretim modelinin yeni nesil temsilcisi

Sıcaklığın negatif değerlerde olduğu freezer dolaplar, buğu oluşumunun önüne geçmek için yüksek miktarda enerjiye ihtiyaç duyuyor. Yorglass’ın sürdürülebilir üretim modelinin yeni nesil temsilcileri arasında yer alan uygulamalar, anti-fog (buğu önleyici) özelliğiyle de enerji tasarrufunu destekliyor. Lekeye, çizilmeye ve buğulanma oluşumuna geçit vermeyen bu uygulamalar, en yüksek nem koşullarında bile uzun ömürlü bir kullanım sağlıyor.  

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*