25 yıllık soluksuz bir yolculuk Dağıtım Kanalı 25 yaşında…

Beyaz eşya ve küçük ev aletleri sektörünün tek dergisi Dağıtım Kanalı 25. yaşına bastı. 25 yıl önce beyaz eşya bayilerinin birleşme ve iletişim noktası olma vizyonuyla çıktığımız bu yolda, bugün online ve offline yayıncılık yaparak solumuza devam ediyoruz. Yola çıkarken, sayfalarımızı renklendirecek, tasarlayacak, hazırlayacak ve belki de bir adım öne taşıyacak bir deneyime hep birlikte adım atmıştık.

Dijital dünyanın hızla değiştiği günümüzde ve hayatın hızla akıp gittiği bu dönemde, 25 yaşın getirdiği enerji ve keşfetme arzusuyla dolup taşıyoruz. Dağıtım Kanalı, 25 yaşın deneyimi ve gençliğini, coşkusunu ve bilgeliğini bir araya getirerek, sizi beyaz eşya ve küçük ev aletleri sektörünün hikayeleriyle buluşturmaya devam ediyor. Bu geçen süre içerisinde her adımda gelişen dergimize verdiğiniz destek ve katkı, bizlerin bugüne ulaşmasında önemli bir dayanak oldu.

Yola çıkarken, evlerimizi daha konforlu ve yaşamımızı daha pratik kılan bu harika dünyanın bir parçası olma arzusuyla başlamıştık. Bugün dergimizde, herkesin kendi yolculuğunu bulmasını, farklı bakış açılarıyla dünyayı görmesini ve keşfetmesini hedefliyoruz. Bu felsefe ve inançla da yolumuza devam ediyoruz.

Bu yolculukta, teknolojik yeniliklerin, kullanım pratikliğinin ve estetik tasarımların bir araya geldiği bir dünya yaratma amacındaydık. Sizlerin samimi yorumları ve değerli katkıları, bize bu hedefe ulaşma konusunda büyük bir motivasyon sağladı. Sizlerle birlikte geçirdiğimiz bu bir yıl, beyaz eşyanın dünyasında daha da derinlere inme ve sizlere daha değerli içerikler sunma fırsatını bize verdi.

25 yaşımızı tüm sektör olarak, hep birlikte ve sevinçle kutluyoruz. Daha nice 25 yıllara gideceğimiz bu yolculukta yanımızda olduğunuz için çok teşekkür ediyoruz.

Dağıtım Kanalı’nın İzindeyiz” projesi kapsamında farklı coğrafyalarda yaptığımız bayi ziyaretlerimiz bu kez bizleri Denizli’ye götürdü. Denizli’de faaliyet gösteren bayilerle bir araya gelerek onların çalışmalarını, sektörün bölgedeki güncel durumunu ve sorunlarını dinledik. Arçelik Bayisi Şahlan Ticaret, Vestel Bayi Alevgaz, Siemens Bayisi Meta Plaza, Vestel Bayisi Özden Ticaret, Philips Bayisi Yurdal Danışman’a katkıları ve röportajları için çok teşekkür ediyoruz. Bu sayımızda yine sizlere dopdolu bir içerikle seslenmenin heyecanını yaşıyoruz. Röportajlarımız ve güncel haberlerimizi keyifle okuyacağınıza inanıyoruz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*