Kutup Şirketler Grubu, “Bir Çocuk Bir Nefes” projesini başlattı

Spor, eğitim, sağlık, bilim ve sanat gibi birçok alanda destekleri ile var olan Kutup Şirketler Grubu, bu desteklerine bir yenisini daha eklemenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyor.

Çocuklarda lösemi hastalığıyla mücadele etmek ve onlara destek olmak amacıyla, 1998 yılında Pediatrik Hematolog, Onkolog Dr. Üstün Ezer tarafından Ankara’da kurulan Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), kurulduğu günden bu yana lösemi hastası çocukların tedavi süreçlerinde yanlarında olarak, sundukları sağlık hizmeti ile onların umutlarını sürdürmeye büyük bir özveri ile devam ediyor.

Paylaşımın gücüne her zaman inanan ve sosyal sorumluluk projelerine olan desteğini var olduğu günden buyana artırarak devam ettiren Kutup Şirketler Grubu, Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erhan Kızılmeşe, Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın Semra Kızılmeşe ve Serhan Kızılmeşe ve şirket çalışanlarının da katılımı ile sevgili miniklerin cesur mücadelesinde onların umut meşalelerinin kaynağı olan bu kuruma, tam teşekküllü Acil Yardım Ambulansı bağışında bulunarak yüzlerce çocuğun yüzlerinde tebessüm, gözlerinde umut ışığı oldu.

Kutup Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Serhan Kızılmeşe yaptığı açıklamada hayata sıkı sıkı sarılmalarını istediğimiz miniklerimizin, her birinin kahramanlık hikayesini yazdığı LÖSANTE hastanesinde kullanılmak üzere hazırlatılan Acil Yardım Ambulansını teslim etmenin mutluluğu içerisinde olduklarının altını çizdi.

Kahraman çocuklarımızın Kutup Şirketler Grubu için hazırladıkları resmi takdim etmeleri esnasında ise duygusal anlar yaşandı. Seremoni sonrası gerçekleştirilen kurdele kesimi ile proje tamamen hayata geçirilmiş oldu.

_noise _blur

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*