Ambiente 2024, yepyeni New Work erişim noktası olarak genişlemeye devam ediyor

2023 yılında, yeme ve yaşam alanları ile her zamankinden farklı bir deneyim sunan Ambiente, ev ve ofis alanlarının birleşmesini simgeleyen Future of Work konsepti ile de dikkat çekmişti. Fuarın 2024 yılı için bu konseptin daha da genişletilmesi ve yeni eklenecek Office Design & Solutions ürün yelpazesi ile premium tedarikçileri içerecek şekilde genişletilmesi hedefleniyor.

Tüm dünyada ofisler giderek ortak çalışma alanlarına, oteller ise iş merkezlerine dönüşürken bu alanlar şık ve ergonomik bir konsepte ihtiyaç duyan ev ofisleri haline geliyor.

Bu hedefle Ambiente 2023, bu alandaki oyuncuları ilk kez bir araya getirmiş ve Ambiente Working bölümü ve Future of Work vurgusu ile ofis ve sözleşmeli mobilya alanında yeni bakış açıları için yenilikçi bir platformu başlatmıştı. İç mimarlar, mimarlar, ofis donanımcıları, proje planlayıcıları, uluslararası otel zincirleri ve restoranları, büyük ticari müşteriler ve her türlü toptancı ve perakendeci, kurumsal ofisler için uygun döşeme, ekipman ve çözüm konseptlerinin yanı sıra yüksek kaliteli tasarım sunan uzman katılımcılar buluşmuştu. Ambiente Working bu yıl da büyüyecek ve karar vericilere yeni fırsatlar sunacak şekilde organize edilecek.

Gelecekte, klasik ofis, ortak çalışma alanları, ev ofisleri ve mobil ve hibrit çalışma için birinci sınıf ürün ve çözüm tedarikçileri, Frankfurt’taki Ambiente’deki Salon 3.1’de Gelecek ile birlikte çekici bir iç tasarım ortamında evlerini bulmaya devam edecekler. Ambiente’yi uluslararası bağlantılar kurmak için bir sıçrama tahtası olarak kullanabilen genç, yenilikçi tedarikçiler için yeni bir tanıtım alanı da fuara eklenecek.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*