Groupe SEB Türkiye’de Geoffrey Bien Pazarlama Direktörü, Ege Pekkınran ise Satış Direktörü oldu

Groupe SEB Türkiye’nin pazarlama çalışmaları, daha önce Fransa ve EMEA bölgesinde küresel pazarlama alanı da dahil çeşitli sorumluluklar üstlenen Geoffrey Bien’e emanet edildi. Fransız asıllı yöneticinin görevi devraldığı Ege Pekkınran ise, grup bünyesindeki başarılı çalışmalarını “Satış Direktörü” unvanıyla sürdürecek.

Groupe SEB Türkiye’nin yeni pazarlama direktörü olarak atanan Geoffrey Bien, 10 yılı aşan kariyerinin son 7 yılında grup bünyesinde ürün, strateji ve pazarlama gibi alanlarda pek çok çalışma yürüttü. Son olarak EMEA bölgesinde, küçük ev aletleri biriminin dağıtım stratejilerinden sorumlu müdür olarak görev yaptı. Yeni pozisyonu için Türkiye’ye gelecek olan Bien, artık Groupe SEB Pazarlama Direktörü unvanıyla, Tefal, Rowenta, Krups ve Moulinex markalarının ülkedeki pazarlama çalışmalarını üstlenecek.

15 yıldan uzun süredir küçük ev aletleri ve beyaz eşya sektörünün lider firmalarında kariyerini sürdüren ve 5 yıldan bu yana Groupe SEB Türkiye’de “Pazarlama Direktörü” olarak görev alan Ege Pekkınran da, yeni atamaların ardından “Satış Direktörü” oldu. Pekkınran, sektörün geneline hakimiyeti ve grubun markalarıyla ilgili derin tecrübesi sayesinde yeni pozisyonunda başarılı işlere imza atmayı sürdürecek.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*