Arçelik Pandemide ertelediği açılışlarına devam ediyor

Arçelik ve Bellona markalarının İstanbul Gaziosmanpaşa’da yeni mağazası Emre Çarşım açıldı.27 Mayıs 2022 Cuma günü Gaziosmanpaşa da halkın geniş katılımıyla gerçekleşen açılışa ayrıca Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Bellona Genel Müdürü Mustafa Karamemiş, Arçelik Satış Direktörü Benay Bakışkan ve bir çok konuk katıldı.

Arçelik açılış

Arçelik ve Bellona markalarının İstanbul Gaziosmanpaşa’da yeni mağazası Emre Çarşım açıldı.27 Mayıs 2022 Cuma günü Gaziosmanpaşa da halkın geniş katılımıyla gerçekleşen açılışa ayrıca Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Bellona Genel Müdürü Mustafa Karamemiş, Arçelik Satış Direktörü Benay Bakışkan, Bellona Pazarlama Müdürü Volkan Yücedağ, Boypaş Holding Genel Müdür Orhan Başar, , Arçelik Satış Yöneticisi Gürkan Baykan, , Beyper Başkanı Ali Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Açılış esnasında Emre Çarşım mağazası Genel Müdürü Zafer Parmaksız şunları söyledi. “Sayın misafirlerimiz Gaziosmanpaşa Meydan şubemiz Arçelik-Bellona mağazamızın açılışına hoş geldiniz, sizlerin de bildiğiniz gibi Pandemiden dolayı açılışımızı bir süre ertelemiştik, bu sorunları geride bırakarak ve şimdi sizlere daha iyi hizmet verebilmek için var gücümüzle çalışacağız.” dedi. Kürsüye daha sonra çıkan Arçelik Satış Direktörü Benay Bakışkan ise kısaca şunları söyledi. “Çok önem verdiğimiz çok sevdiğimiz bölgemizde yine aynı şekilde güvendiğimiz ve sevdiğimiz bayimizle güçleniyor ve büyüyoruz. Pandemi nedeniyle uzun süredir yapmak istediğimiz açılışı ötelemek zorunda kalmıştık ama bu süre zarfında sizlerin ve müşterilerimizin yoğun ilgisi ve bayimizin işini geliştirmesi devam etti o yüzden inanıyoruz ki inşallah önümüzdeki günlerde hem güzel kampanyalarımız ile hem de farklı güzel ürünlerimizle size hizmet vermeye devam edeceğiz, iyi ki varsınız hepinize çok çok teşekkürler ’dedi. Kurdele kesim sırasında dualar okunurken aynı yerde bundan önce Arçelik bayiliği yapan ancak bir süre önce vefat eden Mustafa Dönmez saygı ile anıldı.

1 Comment

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*