Samsung’dan kişiselleştirilebilir geniş hacimli buzdolabı

Samsung, kişiselleştirilebilir ve bağlantılı teknolojilere sahip, yerden kazandıran ve gıdaların ömrünü uzatabilen yeni Bespoke Gardırop Tipi Buzdolabı serisiyle her ailenin ihtiyacına yönelik farklı çözümler sunuyor.

Samsung Bespoke Gardırop Tipi Buzdolabı

Samsung’un ilk olarak CES 2022’de tanıttığı yeni Bespoke Gardırop Tipi Buzdolabı serisi, kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşıyan kişiselleştirme özellikleri ve 4 kapılı kurulum seçeneğiyle Türkiye’de satışa sunulacak..

Benzersiz ve kişiselleştirilebilir tasarımı, Samsung’un en yeni depolama ve soğutma inovasyonlarıyla bir araya getiren bu yeni seri, tüketicilere hep almak istedikleri o buzdolabını, ihtiyaç duydukları kullanım kolaylığıyla birlikte sunuyor. Yeni Bespoke Gardırop Tipi Buzdolabı’nın şık cam ve çelik kaplama seçenekleri ile aileler artık mutfaklarının dekorasyonunu tamamlayacak görünümü seçebilecek, ayrıca SpaceMax™ teknolojisi sayesinde tüm pişirme tarzları için her türlü yiyeceği kolaylıkla saklayabilecek.

Yaşam tarzına göre kişiselleştirilebilme imkanı

Çeşitli şık renk ve kaplama seçenekleriyle Bespoke Gardırop Tipi Buzdolabı, ailelere mutfaklarını yaşam tarzlarına göre dönüştürerek kişiselleştirme imkanı sunuyor. Buzdolabının sade ve modern tasarımı, sorunsuz ve şık bir görünüm elde edilmesini sağlarken, değiştirilebilir panel, düz kapı ve gömme kulp seçenekleri de sunuluyor. Zarif tasarımı sayesinde, mevcut cihaz ve dolapların yanına kurulduğunda mutfaklara kusursuz bir uyum sağlıyor. Cihazın iç kısmına yerleştirilen su ve buz sebilleriyle tasarımın şık sadeliği pekiştiriliyor.

Birbirinden farklı cam ve çelik kaplama seçenekleriyle Bespoke Gardırop Tipi Buzdolabı, tüm aileleri mutfakları için mükemmel buzdolabı tasarımını seçmeye davet ederken, yaratıcılıklarını kullanmaya teşvik ediyor.

Kullanım kolaylığı, Samsung’un üstün teknolojileriyle buluşuyor

Yeni Bespoke Gardırop Tipi Buzdolabı, Samsung’un en ileri soğutma ve depolama inovasyonlarına sahip. Kullanım kolaylığı sunan bu özellikler, arıtılmış su sağlarken, soğutma ayarlarının arzu edilen şekilde özelleştirilmesini de mümkün kılıyor.

Ayrıca, bulaşık makinesinde yıkanabilen, BPA içermeyen Otomatik Su Haznesi ise buzdolabına yerleştirildiği anda, içeceklere aroma kazandırmak üzere meyve ve bitkilerin eklenebilmesini sağlıyor, otomatik olarak arıtılmış suyla doldurulabiliyor.

İkili Otomatik Buz Yapıcı, buz küpleri ve buz küplerinden daha küçük olan içecekleri çok daha hızlı soğutabilen Parçacık Buz™ üretebiliyor. Buz Yapıcı, günde 2,4 kg buz üretebiliyor ve 4,5 kg kadar buz depolayabiliyor. Bu miktar da diğer buz yapıcıların neredeyse iki katına denk geliyor. Kaydırmalı kapağıyla buz kabının kullanımını kolaylaştırırken, dondurucu bölmesinin kapısı açıkken buzun havayla teması engelleniyor.


Buzdolabının FlexZone™ özelliği sayesinde yiyeceklerin en uygun koşullarda saklanması ve daha uzun süre taze kalması sağlanıyor. Hafif Dondurma özelliğinin yanı sıra ‘et/balık’, ‘içecek’, ‘şarküteri’ ve ‘şarap’ dahil olmak üzere beş farklı ön ayarlı sıcaklık modu, bağımsız olarak kontrol edilebilen bölme ile birlikte her evin ihtiyaçlarına göre çok çeşitli ürünleri saklama esnekliği sunuyor.

Maksimum depolama alanı: 820 litrelik iç kapasite kullanımı sunuyor

Günümüzde ailelerin maksimum depolama alanının yanı sıra ürünlerin tazeliğini kendi pişirme tarzlarına hitap ederek koruyabilen buzdolaplarına ihtiyaçları var. Bespoke Gardırop Tipi Buzdolabı, ailelerin vazgeçilmezleri için daha fazla çok yaratan geliştirmelerle birlikte, daha fazla yiyeceğin daha verimli bir şekilde saklanabilmesini sağlıyor.

820 litre iç kapasiteye sahip 4 kapılı modelde, Samsung’un SpaceMax™ teknolojisi sayesinde geniş tasarım özellikleri de mümkün hale geliyor. Yüksek verimli yalıtım ise buzdolabının iç kısımlarının inceltilebilmesini sağlayarak, gıda saklama için daha fazla alan sunuyor.

Taze ürün tüketimindeki artışa ayak uyduran büyük kapasiteli ‘Geniş Sebze Haznesi’, her türlü meyve ve sebzenin tazeliğinin korunması için uygun bir alan sunuyor. Bu bölme, yiyecekleri optimum sıcaklıkta daha uzun süre saklayarak dolaptaki dağınıklığı ve bayatlama riskini yok ediyor. Ayrıca, taze ürünler için daha fazla alan sunarak buzdolabının raflarında yer açarken, zamandan ve alışverişten tasarruf edilmesine destek oluyor.

 Samsung Electronics Dijital Cihazlar Müşteri Deneyimi Başkanı Hyesoon Yang, yeni seriyle ilgili, “Yeni Bespoke Gardırop Tipi Buzdolabı birlikte, Bespoke kullanıcılarının sevdiği kişiselleştirme seçenekleri ve kolaylıklarını, tüm buzdolabı tipleri için geçerli hale getiriyoruz. Geniş kapasiteyi ve mutfakta esnekliği en üst düzeye çıkaran kişiselleştirilebilir bir tasarımla birleştiren ürün yelpazemizi daha da genişleterek, daha fazla kullanıcının yeni yaşam tarzlarını deneyimlemelerini sağlıyoruz.”


Teknoloji Sözlüğü

Esnek Bölme (FlexZone™) Ne demek ?

Özelleştirilmiş soğutma; Farklı yiyecekleri ve içecekleri optimum sıcaklıkta saklayın. Dondurucu, Hafif Dondurucu, Et/Balık, Meyve/Sebze ve İçecek gibi önceden ayarlanabilir beş farklı modu bulunan Esnek Bölme (FlexZone™); bağımsız olarak kontrol edilebilir.

SpaceMax™ Teknolojisi Ne demek ?

Geniş saklama alanı;

SpaceMax™ Teknolojisi, buzdolabı ve dondurucu içindeki alanı olabildiğince verimli bir şekilde kullanmanızı sağlar.

Benzersiz SpaceMax™ teknolojisi, yüksek verimli yalıtım kullanır, bu sayede enerji verimliliğinden taviz vermeden duvarların çok daha ince olmasını sağlar. Böylece dış boyutları artırmadan geniş saklama alanı yaratır.

Büfe hattı büyüdükçe başlangıçların ve mezelerin sonu gelmeyecekmiş gibi görünür ve tüm bunları taze tutabilmek için buzdolabınızda çok fazla saklama alanına ihtiyacınız vardır. Samsung’un SpaceMax teknolojisi™ hem soğutucu hem de dondurucu bölmesini kontrol ederek her şeyi sığdırabilmenizi ve daha sonra bu yiyecekleri yiyebilmenizi sağlar.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*