Evin hava kalitesi Arzum Optima Air ile artıyor

Arzum'un webe özel yeni ürünü Optima Air HEPA filtre ve aktif karbon filtreleme sistemi ile havadaki toz ve alerjenleri %99,9’a kadar tutarken koku, duman ve polenlerin filtrelenmesine yardımcı oluyor.

Arzum yeni ürünü Optima Air ile artık evinizin havasını değişiyor. Optima Air ile güne zinde başlayabilir, tüm günü kaliteli ve temiz hava ile enerjinizi hiç düşürmeden geçirebilirsiniz. 

Arzum Optima Air, 360° hava temizleme sistemi ile temiz havayı odanın her köşesine hızlıca ulaştırır, ekstra büyük hava çıkışı ile güçlü hava sirkülasyonu sağlar. Yüksek temiz hava dağıtım hızına sahip Optima Air, 43 m²’ye kadar odanın her köşesini mükemmel şekilde temizler. HEPA filtre ve aktif karbon filtreleme sistemi olan Optima Air  havadaki toz ve 0,3 mm ye kadar olan alerjenleri %99,9 oranında tutar; koku, duman ve polenlerin filtrelenmesine yardımcı olur. Filtrenin değişim zamanı geldiğinde ise sizi uyarır. Optima Air üzerinde yer alan sensörler odadaki hava kalitesini anlık olarak ölçer ve fan hızını otomatik olarak ayarlar. Odadaki hava kalitesini Optima Air’in ekranı üzerinden gerçek zamanlı takip edebilirsiniz. 

Optima Air ile temiz havada kusursuz bir uykudan enerjik ve mutlu uyanmak hayal değil. Uyku moduna getirildiğinde bir fısıltı kadar sessiz çalışan Optima Air’in güçlü motoru, uykunuzda sizi hiç rahatsız etmez. Ortam karardığında devreye giren akıllı gece modu sayesinde de ekran parlaklığı kısılarak size rahat bir uyku ortamı sağlar. 

Evinizin her alanında hayatınızı kolaylaştıran Arzum’un inovasiyon ve teknolojiyi birleştirdiği yeni ürünü Optima Air ile temiz ve sağlıklı havanın keyfini çıkarın. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*