COPA Isı Sistemleri’ne yeni Genel Müdür atandı

COPA Isı Sistemleri’nin yeni Genel Müdürü Oktay Erdinç oldu.

İklimlendirme sektöründe 30 yıldır faaliyet gösteren; kombi, klima, şofben ve panel radyatör ürün kategorileri ile hem yerel hem de uluslararası pazarlardaki öncü şirketlerden biri olan COPA Isı Sistemleri’nin yeni genel müdürü Oktay Erdinç oldu. Aralık 2018 tarihinden bu yana COPA Isı Sistemleri genel müdürü olan Ersin Kantar ise COPA Endüstriyel Grubu’nun yeni CEO’su olarak görevine devam edecek.

Oktay Erdinç, yeni göreviyle birlikte COPA Isı Sistemleri’nin stratejik hedeflerini gerçekleştirmek için şirketimize liderlik edecek.

Uludağ Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Oktay Erdinç, yine aynı üniversitede yüksek lisans eğitimini tamamladı. Otomotiv, iklimlendirme ve yenilenebilir enerji sektörlerindeki önemli firmalarda üst düzey yöneticilik ve genel müdürlük tecrübesi olan Oktay Erdinç, görev aldığı firmaların hedeflerini gerçekleştirmesi ve pek çok yeni yatırım projelerinin başlamasında ve devreye alınmasında katkı sağladı.

Son olarak otomotiv sektöründe genel müdür olarak görev yapan Oktay Erdinç, 21 Şubat 2022 tarihi itibariyle COPA Isı Sistemleri Genel Müdürü olarak görev yapmaya başladı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*