iRobot, Roomba i3 ve i3+ ürünleriyle temizlik işini sizden alıyor

Imprint Link özelliği sayesinde Braava robot paspas ürünü ile otomatik haberleşebilen Roomba i3 ve i3+, mükemmel temizliğin tadını çıkarmanızı sağlıyor.

iRobot ürünleri dünya genelinde 40 milyondan fazla kullanıcı tarafından kullanılıyor. Üstün kaliteli özellikleri ile dikkat çeken iRobot ürünleri, robot süpürge ve robot paspas kullanıcılarının öncelikli tercihleri arasında yer alıyor. iRobot Roomba i3 ve i3+ robot süpürgeler, kenar süpürme fırçası, çift kauçuk fırça ve yüksek emiş gücünden oluşan patentli Aeroforce® 3 Aşamalı Temizleme Sistemi ile hem sert zeminde hem de halılarda üstün performans gösteriyor.     

Birbirine zıt yönde hareket eden patentli çift kauçuk fırça sistemi ile farklılaşan ürünler, çekim performansını çok daha güçlü kılıyor. Bu özelliği ile öne çıkan iRobot Roomba i3 ve i3+, kıl fırçaların aksine kauçuk fırçalarıyla saç ve tüy gibi atıkları etrafına dolamadan direkt olarak toz haznesine aktarıyor.    

 

Temizliğin uzmanı ürünler: Roomba i3 ve i3+

Üzerindeki sensörlerle ekstra kirli alanları tespit eden Roomba i3 ve i3+, kirli gördüğü alanları daha detaylı temizliyor. Yıkanabilir toz haznesine sahip olan ürünler, uzun yıllar evlerdeki en önemli temizlik yardımcısı oluyor. Ayrıca otomatik kir boşaltma sistemi (CleanBase) de bulunan Roomba i3+, toz haznesini kendisi boşaltıyor. Otomatik kir boşaltma sistemi 30 toz haznesi büyüklüğünde tozu tutabiliyor. Bu da ortalama 60 güne kadar süpürme işlemini unutabileceğiniz anlamına geliyor.        

Sizi düşünen Roomba i3 ve i3+ size özel temizlik önerileri sunuyor

iRobot GeniusTM tarafından desteklenen Türkçe uygulaması ile Roomba i3 ve i3+ ürünleri, kullanım alışkanlıklarına uyum sağlayarak kişiselleştirilmiş temizlik programları sunuyor. Kullanıcılar, geçmiş temizlik tercihlerine, evcil hayvan tüylerinin dökülme durumuna veya alerji mevsimine göre faydalı temizlik önerilerinden yararlanabiliyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*