Philips Ev Aletleri, küçük ev aletleri sektöründe “Yılın İtibarlısı” seçildi

Marketing Türkiye tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen ve pazarlama alanında en prestijli ödüllerden biri olarak kabul edilen The ONE Awards’ta Philips Ev Aletleri, Küçük Ev Aletleri kategorisinde en çok oyu alarak “Yılın İtibarlısı” seçildi.

Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle düzenlenen “The ONE Awards Ödülleri” sahiplerini buldu. Türkiye’nin önde gelen pazar ve tüketici araştırma şirketi Akademetre liderliğinde, 70’e yakın farklı sektördeki şirketin sene içindeki itibar ve marka değeri performanslarındaki artış mercek altına alındı. Türkiye çapında toplam 12 ilde, 1.200 kişiyle yapılan yüz yüze görüşmeler sonucunda şirketlerin “Genel Başarısı” ve “Yıl Performansları”; ilk ve spontan hatırlanmadan beğeni derecesine, inovasyondan iletişim ve reklam çalışmalarının beğeni skoruna kadar kapsamlı bir şekilde değerlendirildi. Philips Ev Aletleri, 9 ana ve 16 alt kriterin yer aldığı kamuoyu oylamasında Küçük Ev Aletleri kategorisinde en çok oyu alarak “Yılın İtibarlısı” seçilmeye hak kazandı.

“Evleri, Yuvaya Dönüştürüyoruz stratejimizin merkezinde tüketicilerimiz var” Stratejilerinin odağında tüketicilerin hayatını iyileştirmek ve yenilikçi inovasyonlar sunmak olduğunu belirten Philips Ev Aletleri Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Bölgesi Pazarlama Direktörü Esin Cephanecigil, “Evleri, Yuvaya Dönüştürüyoruz olarak şekillendirdiğimiz stratejimizle anlamlı yenilikler sunarak insanların hayatlarını iyileştirmeyi, evlerinin konforunda her gün daha sağlıklı ve daha  mutlu hissetmelerine yardımcı olmayı hedefliyoruz. 2021’de odaklandığımız tüm kategorilerde yüksek büyüme ve pazar payı artışı yakalamayı başardık. Sürdürülebilir başarımızın temelinde; hayata geçirdiğimiz her inovasyonda, her lansmanda ve tüm iletişim faaliyetlerimizde tüketicilerimizi işimizin kalbinde konumlandırmamız yer alıyor. Başarılı iş sonuçlarımızın ardından,  tüketicilerimizin oylarıyla “Yılın İtibarlısı “ ödülüne layık görülmekten mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*