Yeni Arzum Freeshake şarjlı kişisel blender istenilen her yerde sağlıklı karışımlar hazırlıyor

Kışın soğuk günlerinde vücudunuzun ihtiyaç duyduğu birbirinden sağlıklı ve lezzetli karışımları, yeni Arzum Freeshake şarjlı kişisel blender ile istediğiniz her yerde, hızlı ve pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

Kış mevsiminde bağışıklık sistemimizi daha da güçlendirmek, vücudumuzu hastalıklardan korumak için sık sık farklı meyve ve sebzelerden oluşan karışımlara başvururuz. Arzum’un en yeni ürünlerinden Freeshake şarjlı kişisel blender ile, hem sağlıklı hem lezzetli karışım ve içecekleri dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde, çok pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Kolay taşınabilen boyutuyla çantanıza rahatlıkla sığan Arzum Freeshake’i işe, okula ya da spora giderken yanınızda taşıyabilirsiniz. İstediğiniz malzemeleri çantanıza alabilir, ihtiyaç duyduğunuz anda, gittiğiniz yerde hatta otomobilinizde bile birbirinden lezzetli smoothieler hazırlayabilirsiniz. 

İki farklı renk seçeneği

Kırmızı ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği, 300 ml kapasiteli şişesi, enfes karışımlarıyla yeni enerji deponuz olan Arzum Freeshake şarjlı kişisel blender, paslanmaz çelik bıçaklarıyla meyve ve sebzeleri zahmetsizce ezip karıştırmanıza imkân sağlıyor. Kolay kullanılan açma kapama düğmesi ve pratik şarj imkânı veren USB kablosuyla Arzum Freeshake, 2.5 saat kablosuz olarak çalışabilmesiyle ev dışında da büyük kolaylık sunuyor. İstediğiniz sağlıklı karışımları çok kısa sürede hazırlayarak birçok tarifi gittiğiniz her yerde, alıştığınız lezzetiyle yapmanıza olanak sağlayan, vücudunuzun direncini artırmanıza yardım eden  Arzum Freeshake ile bu kış bünyenizi daha da güçlendirin.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*