Ankara Coffee Festival kapılarını 1 Ekim Dünya Kahve Günü’nde Bilkent Center’da açacak

Birbirinden nitelikli kahve lezzetleri, kahve dükkânları ve dünyaca ünlü markaları kahve tutkunları ile buluşturan Ankara Coffee Festival, uzun bir aradan sonra Bilkent Center’da kapılarını açıyor.

1-2-3 Ekim 2021 tarihleri arasında Bilkent Center’ın ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan festivalde keyifli konserler, seminerler ve workshoplar ziyaretçilerle buluşacak. 24 canlı konserin gerçekleşeceği Ankara Coffee Festival Gökhan Türkmen, Can Bonomo, Bedük gibi tanınmış isimleri de sahnesinde ağırlayacak.  Genç yetenekler ve Ankaralı müzik grupları da festivalde performanslarını sergileme fırsatı bulacak.  

Kahve kokulu konserler

Festival’de 1 Ekim Cuma günü; Boyalı Kuş, Arubaluba, Sattas, Gipsy Pavillion, Sinağrit Baba, Jabbar ve Bedük, 2 Ekim Cumartesi günü; Wu Wei Trio, Slugs Band, Ege Çubukçu, De Lejos, Goril Reggea Band, Tuğçe Doğu feat. No Spoon ve Can Bonomo, 3 Ekim Pazar günü ise; Depo Flamenco, Kara Ejderha, Melis Fiş, Demirabi, No Spoon, Ikaru ve Gökhan Türkmen sahne alarak müzik severleri coşturacak. 

Ödüllü festivalin 5. yılı

Tepe Emlak Yatırım A.Ş. Genel Müdürü Deniz Bozan “Varlıklarımız arasında yer alan Bilkent Center, bu sene 25’inci yılını kutlayan Tepe Emlak Yatırım için çok önemli bir yere sahip. Ankara’nın ilk alışveriş merkezlerinden biri olan, yenilenerek uluslararası renovasyon ödülü kazanan, bünyesinde bulunan gastronomi merkezi Bilkent Station ile herkesin beğenisini kazanan Bilkent Center, şehrin simgesi haline gelen festivallere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Hermes Creative Awards’tan 2019 yılında 4 kategoride platin ödül kazandığımız ve bu sene 5.sini düzenlediğimiz Ankara Kahve Festivali ile yine hizmet kalitesini en üst seviyede tutma bilinciyle, insana ve çevreye gösterdiğimiz saygı odağında ziyaretçilerimize keyifli anlar yaşatmaya devam ediyoruz.” dedi.

Büyülü kahve dünyasının kapıları Bilkent Center’da

Dolu dolu geçecek olan program hakkında konuşan Bilkent Center AVM Müdürü Ayhan Aytekin “4 yıldır ana sponsoru olduğumuz Kahve Festivali, Ankara için merakla beklenen bir serüven haline geldi. Böyle büyük bir organizasyona ev sahipliği yaparak binlerce kahve tutkununu misafir etmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Pandemi sebebi ile ara verilen bu güzel festivali, sosyal mesafe kuralları çerçevesinde, Bilkent Center’da yeniden gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.  

Dünyaca ünlü markaların buluşma noktası 

Başkentlileri kahve ile buluşturacak festivale ulusal ve uluslararası onlarca marka katılacak. Festival katılımcıları; Arabica, Asai Chai, Caffeine Coffee Roasters, Capo Regime Celsius, Coffee Clinic, Code Roastery, Coffee Project, Espresso Cup, Espresso Perfetto, Kronotrop, Kuzgun9, La Marzocco, Lindt, Paper Coffee, Parafin

1 Comment

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*