Karaca’dan Yeni Hatır Plus Mod

Karaca, 5 farklı içeceği tek cihazda hazırlayan Hatır Plus Mod ile közde Türk kahvesi, sütlü içecek, filtre kahve, süt ısıtma ve çay yapma özelliği ile yaz aylarının enerjisine uygun pratik ve lezzetli içecek alternatifleri sunuyor.

Karaca Hatır ürün ailesi, filtre kahve veya çay demlerken eş zamanlı olarak köz tadında Türk kahvesi ve sütlü içecek hazırlama özelliğini tek cihazda buluşturan Hatır Plus Mod ile büyüyor. Günün farklı zamanlarında farklı lezzetler tatmak, tüm aile üyelerinin ve misafirlerin moduna göre kolayca ikram hazırlamak için tasarlanan Hatır Plus Mod ile ister tek kişilik ister tek seferde 10 fincana kadar içecek hazırlamak mümkün. 

Kendi başına birçok içecek hazırlama görevini üstlenen Hatır Plus Mod, evlerin, ofislerin ve bütün mekanların yıldızı olacak. İki farklı içeceği aynı anda yapmak için kurgulanan Hatır Plus Mod’da kahvaltıların ya da öğle saatlerinin vazgeçilmezi çay da kolaylıkla demlenebiliyor. Karafın içerisine eklenebilen çelik çay filtresi ile kolayca kahveden çaya geçiş yapılabilen Hatır Plus Mod, 750 ml’lik geniş demlik kapasitesi ile filtre kahve ve çay keyfini uzatıyor. 

Hatır Plus Mod, aroma ayarı sayesinde farklı damak tatlarına göre kahve demlemeye ve farklı lezzetler ile kahve keyfini yaratmaya yardımcı oluyor. Ürünlerinin şık tasarımları ile de adından söz ettiren Karaca, yeni Hatır Plus Mod’un kusursuz hatları ile dekorasyona eşlik edecek renk alternatifleri de sunuyor. 

Karaca, Hatır Plus Mod’un sunduğu avantajları keşfetmek ve özel kahve tarifleri deneyimlemek isteyen herkesi Karaca mağazalarına ve www.karaca.com.tr ye davet ediyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*